Денис БАЛАН: «Виграли матч за шість очок»

Денис БАЛАН: «Виграли матч за шість очок»

- Для нас це був принциповий матч, адже обидві наші команди ведуть боротьбу за те, щоб залишитися в першій лізі. Тому можна сказати, що це була гра за шість очок. Здобувши перемогу, ми трохи полегшили собі турнірну задачу. Приємно, що в останніх матчах не пропускаємо, намагаємося грати зібрано й надійно, з підвищеною концентрацією уваги, кожен дивиться за своїм гравцем. Немає розслабленості. Хлопці виходять на поле, налаштовані на боротьбу, щоб виграти кожен м'яч. У цьому, на мій погляд, і полягає запорука успіху.

Завданням на гру було шукати вільні зони, вони виникали то на одному фланзі, то на іншому. Спочатку йшла перепасовка в центрі поля, а
коли виникала можливість, віддавалася передача на загострення. Одна з них якраз і призвела до забитого м'яча. Тож пас Чорноморця це не випадковість, він був свідомим та акцентованим. Він зміщувався так, як ми робимо це на тренуваннях. А в штрафному майданчику опинився нападник, який реалізував цей момент.

Попередній матч я також відіграв справа в захисті, тому нічого особливого не відчував. Потрібно було виконати установку тренера, зіграти надійно позаду й за можливості підключатися до атак, оскільки нам було необхідно забивати та перемагати. А спеціально себе не налаштовував, просто хотів зіграти у свою гру. Якщо тренер мене ставить до основного складу, значить, довіряє й бачить у мені якісь якості.

На матчі були присутні мої батьки, приємно було відчувати їхню підтримку, але я
намагався не акцентувати увагу на їхньому приїзді, адже для мене кожен матч особливий.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер