Денис БЕРІНЧИК – динамівець зі стажем!

Денис БЕРІНЧИК – динамівець зі стажем!

- Розкажіть, як вирішили зайнятися боксом. Правда, що в дитинстві часто билися?

- Так, мама вирішила відвести мене в секцію боксу, там помітили, і тренер узявся зі мною працювати. У дитинстві, бувало, я пропускав багато занять. Особливо влітку. Хотілося купатися, кататися на велосипеді, але доводилося себе примушувати йти на заняття. Також пам’ятаю холодні зимові дні, коли вранці мама мене піднімала і я йшов у зал крізь хуртовину.

- У футболі існує поняття «грати за рахунком»: якщо результат влаштовує, можна притримати м’яч, не летіти стрімголов в атаку. Але у своїх боях ви, навіть помітно перевершуючи суперника, до останнього йдете вперед, атакуєте...

- Це мені й не подобається у футболі: команда виграє 1:0 і тримає м’яч. У боксі теж можна за весь бій один раз ударити й не пропустити, але в мене так не виходить. Я люблю три пропустити – п’ять завдати. Головне, щоб глядачам не було нудно. Вони люблять видовища, і мені самому це подобається.

- Олександр Усик проводив бій за звання Інтерконтинентального чемпіона у Львові, на «Арені Львів». А як вам ідея боксувати на футбольному стадіоні?

- Це чудово! Я там був і відчував цю надзвичайну атмосферу. Якщо компанія К2 Promotions до наступного літа організує Олександру бій на НСК «Олімпійський», я б теж дуже хотів там виступити, зібрати свою публіку. Думаю, що за вдалого маркетингу можна буде зібрати повний стадіон. Минулого літа мій бій мав проходити в Одесі, на стадіоні «Чорноморець», але не склалося: я свій перший поєдинок провів у Києві зі своєю публікою у вщерть забитому залі. Тоді якраз Усик захищав свій титул.

- Яке місце у вашому житті посідає футбол?

- Стежу за результатами українських команд, особливо якщо це міжнародні матчі. Підтримую «Динамо» й збірну України. Із зарубіжних команд подобається «Манчестер Юнайтед».

- З приходом Сергія Реброва «Динамо» значно поліпшило свої результати. Яка в цьому його особиста заслуга?

- Сергій Ребров пройшов шлях від асистента тренера молодіжних команд до наставника першої команди. Він поступово набирався досвіду й прийшов до своєї мети. Видно, що це сучасний і різнобічний тренер, не стоїть на місці, як і сам футбол.

Повну версію інтерв'ю з Денисом Берінчиком читайте у свіжому номері клубного журналу "Динамо Київ".

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер