Денис БОЙКО: «Хочу закінчити кар'єру в «Динамо»

Денис БОЙКО: «Хочу закінчити кар'єру в «Динамо»

Воротар нашої команди Денис Бойко поспілкувався з уболівальниками в рамках зустрічі, яку організував фан-клуб «Динамо». До вашої уваги найцікавіші питання голкіперу:

- Чи є у вас ритуали перед грою?

- Особливих немає, просто перед грою важливо відновитися, добре відпочити, виспатися. На гру виходжу повністю зосередженим, без сторонніх зайвих думок про що-небудь, крім гри.

- Чим захоплюєтесь у вільний час?

- Це швидше не захоплення, а моя любов. Я маю на увазі сім'ю - дружину, сина. Під час мого виступу не в Україні, були періоди, коли родина перебувала не зі мною, приїздила лише іноді. Зараз у мене є набагато більше часу і можливостей перебувати поруч зі своїми близькими, тому весь вільний час намагаюся присвячувати їм - для мене це найважливіше.

- Хто ваш перший тренер по воротарям?

- Напевно, перший тренер - це Михайло Леонідович Михайлов. Уже у 11-12 років у нас раз на тиждень були тренування на заміській базі на Нивках. Щопонеділка, якщо я не помиляюся, у всіх нас - воротарів дитячої школи - були індивідуальні заняття. Нам допомагали Олександр Шовковський, Рустам Худжамов. Для нас це було величезним стимулом, тренуватися з такими людьми, вчитися у них. Знаю ще кілька українських воротарів, які зараз виступають в УПЛ, які пройшли ці тренування у Михайлова...

- Яка у вас футбольна мрія?

- Закінчити кар'єру в київському «Динамо». На жаль, я не грав тут протягом усієї кар'єри, але я - корінний киянин. Київське «Динамо» мене виховало, дало мені дорогу у великий футбол. Я пройшов усі етапи у вертикалі «Динамо». Зараз, після підписання повноцінного контракту, усі мої думки тут. Хочу тут закінчити грати, це моя мета.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер