Денис БОЙКО – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

Денис БОЙКО – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

Після кожної офіційної гри «Динамо» у нашому клубному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками усіх квітневих опитувань була сформована трійка номінантів на звання «Гравець місяця» - Денис Бойко, Віталій Миколенко та Віктор Циганков.

У квітні «Динамо» провело п’ять офіційних матчів – чотири у Чемпіонаті УПЛ та один у Кубку України. У чемпіонаті «біло-сині» здобули три гостьові перемоги – над «Зорею» (3:2), «Маріуполем» (1:0) та «Львовом» (1:0) та зіграли внічию на власному полі з «Шахтарем» (0:0). З «гірниками» динамівці зустрілися і в Кубку, де основний час теж завершився внічию (1:1), а в серії пенальті переміг «Шахтар».

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» у квітні взяли участь понад дві тисячі респондентів. Спершу лідерство захопив Віктор Циганков, однак зовсім на трохи відставали інші два претенденти. У підсумку Денис Бойко обійшов Віктора на чотири відсотки. Цікаво, що відсоткове співвідношення виявилося майже таким самим, як і в березневому опитуванні, у якому теж переміг Денис Бойко, а Віктор Циганков фінішував другим.

1. Денис Бойко - 38%

2. Віктор Циганков - 34%

3. Віталій Миколенко - 28%

Крім власне визначення гравця місяця вболівальники отримали можливість узяти участь у розіграші призів від Favorit Sport на клубних сторінках у соціальних мережах, серед яких головний приз – офіційна ігрова футболка «Динамо» з автографом гравця, якого вболівальники вибрали найкращим гравцем у квітні.

Приз Найкращому гравцеві за підсумками квітня буде вручений перед початком наступного домашнього матчу нашої команди - «Динамо» - «Зоря», який відбудеться в суботу, 11 травня, на «Олімпійському».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер