Денис Бойко: «Команда підтримала призначення Луческу та надасть йому шанобливий прийом»

Денис Бойко: «Команда підтримала призначення Луческу та надасть йому шанобливий прийом»

- Денисе, як проходить відпустка? З'їздив кудись?

- Я нікуди не поїхав, залишився в Києві. Для мене найкращий відпочинок - це час, проведений із родиною, а де це буде - не має особливого значення. Перед наступним сезоном головне відпочити морально та психологічно. Та й якщо казати відверто, я не люблю довго відпочивати. За часом для мене 10 днів - це ідеальна відпустка!

- Короткі підсумки минулого сезону - що вийшло, що ні?

- Сезон видався для нас дуже неоднозначним. Були непереконливі матчі, які затьмарили враження від хороших поєдинків. Не варто забувати, що ми виграли два трофеї в минулому сезоні, це теж показник нашої роботи. Але треба прагнути до більшого, для "Динамо" дуже важливо бути в чемпіонській гонці, а також на рівні виступати в єврокубках.

- Поки команда у відпустці, у клубі відбулася зміна головного тренера. Твоя перша реакція?

- Для мене, професійного футболіста, ця новина не змінила плани чи завдання. Я повинен якісно виконувати свою роботу, незалежно від того, хто очолив команду. Усі прекрасно знають, чого в кар'єрі домігся Мірча Луческу. Його досягнення говорять самі за себе, а що у нього вийде в "Динамо" - покаже час.

- Після призначення Луческу можна зустріти думку, що він буде чужим у "Динамо" і не отримає належної підтримки. Що думаєш?

- Команда підтримала призначення Луческу, надасть йому шанобливий прийом і працюватиме з ним із повною викладкою.

Особисто мені хотілося б, щоб Мірчу Луческу та "Динамо" підтримали вболівальники. Зараз нам важливо, щоб була можливість спокійно працювати, готуватися до сезону та зосередитися на досягненні результатів. Дуже багато емоцій навколо команди останнім часом, необхідно заспокоїтися та планомірно йти вперед.

- Новий тренер - це привід для додаткової мотивації гравців?

- Можу відповідати лише за себе. У професійному спорті одним із найважливіших моментів є конкуренція за місце в складі. Зараз у всіх буде шанс проявити себе. Для мене мета проста: показати всі свої найкращі якості, боротися за місце в основі та допомогти команді перемагати. Для прогресу та перемог завжди є мотивація.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер