Денис Бойко: «Не можна зациклюватися на своїх помилках»

Денис Бойко: «Не можна зациклюватися на своїх помилках»

У першому матчі сезону 2010/2011 проти «Оболоні» пост номер один буде напевно довірено воротарю Денису Бойку. Цікаво, що перше коло попереднього сезону Денис провів саме в «Оболоні». Для нього цей поєдинок може стати другим в основному складі першої команди. Напередодні матчу він розповів про підготовку «Динамо» на зборах в Австрії і своє ставлення до матчу проти колишнього клубу.

- Денисе, після Кубку Лева Яшина вас зібрали на базі 5-го липня. Як пройшла підготовка в Києві?


- Абсолютно нормально, погода хороша, стан після зборів і турніру Лева Яшина в Москві прекрасний, тому все чудово.

- Не складно було після Австрії наново адаптуватися до Києва?

- Зовсім ні. Вже минув певний час відколи ми повернулися, тому жодних проблем не відчуваю.

- Тренер залишився задоволеним твоєю грою в контрольних матчах?

- З головним наставником ми не обговорюємо матчі, а з тренером воротарів Михайлом Михайловим розбирали кожну гру. Якщо говорити загалом, він начебто залишився задоволеним моєю роботою. Звичайно, без помилок не обходиться, тим паче під час контрольних матчів на зборі. Звичайно, огріхи були, але ми всі обговорили, я зробив для себе висновки і прислухався до того, що сказали тренери. Потрібно продовжувати працювати і не зациклюватися на цьому.

- Цей збір був важчим, ніж попередні?


- Кожен збір - це найважчий період сезону, пов’язаний із дуже старанною роботою, без якої підготовка до чемпіонату неможлива. Це все розуміють. Але я би не сказав, що якийсь підготовчий етап важчий, а якийсь легше. Збори всі однаково важкі, зате після них набираєш оптимальну форму, після чого впродовж сезону вже простіше.

- Після насиченої роботи немає побоювань, що в перших матчах команда буде виглядати втомленою?


- Ні, адже в нас були вихідні дні, та й відновлення проходило добре. Гадаю, все буде гаразд, хлопці в повній бойовій готовності. Проблем із втомою виникнути не має.

- Минулого року ти виступав за «Оболонь» на правах оренди. У зв’язку з цим майбутній матч буде для тебе особливим?


- Жодних особливих почуттів не маю, тим паче з другої частини минулого сезону я був у «Динамо». Та й хлопців, із якими я грав, в «Оболоні» вже немає. Отже ця гра буде для мене такою ж, як друга, третя і всі наступні. Жодної вигоди з того, що я знаю, як грають колишні партнери, витягнути не вдасться (посміхається).

- Погоджуєшся із тим, що доки Шовковський відновлюється після ушкодження, від твоєї гри в найближчих матчах залежить, чи будеш ти грати і після його повернення?

- Справді, все буде залежати виключно від мене і від того, як я себе проявлю і зіграю в майбутніх матчах. І, звичайно, важливим чинником буде рішення тренера.

- Побоювання помилитися на тебе не буде тиснути психологічно?

- Абсолютно ні. У цьому немає нічого незвичайного. Я однаково ретельно готуюся до кожного наступного матчу, незалежно від того, граю я в основі чи перебуваю в запасі.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер