Денис БОЙКО подарував щастя хлопчику, який за нього вболіває

Денис БОЙКО подарував щастя хлопчику, який за нього вболіває

Дізнавшись про те, що в селі Рудня київської області є футбольна команда, а її воротар Артем приходить на тренування у старій футболці, на спині якої він маркером написав «Бойко 71», він вирішив зустрітися із хлопчиком та подарувати йому свою справжню футболку, шорти та гетри, адже можливості купити динамівське екіпірування у сім’ї юного воротаря немає.

Денис Бойко приїхав у Рудню, чим наробив багато шуму, адже подивитися на зірку зібралося все село. Радості хлопчика не було меж, він так розчулився, що навіть сльози навернулися на його очі.

- У нього навіть зачіска, як у мене, - пожартував Денис, познайомившись зі своїм уболівальником та вручивши подарунок. – Коли дізнався, що в Київській області є такий хлопчик, із радістю погодився подарувати йому свою футболку. Робити добро дуже легко і приємно. Навіть Мессі колись зустрівся із хлопчиком, який на поліетиленовому пакеті написав його прізвище і номер, і в ньому грав у футбол, вручивши йому свою футболку. Це прекрасний жест.

- Денис Бойко – мій кумир, мені подобається, як він грає, - зізнався щасливий Артем. – Я мріяв зустрітися та познайомитися з Денисом. І сам хочу стати професійним воротарем.

На завершення Денис пограв із місцевою командою у футбол на сільському стадіоні, чим викликав шалену радість юних футболістів, а Артем подарував йому плакат із приємними побажаннями. Бойко зробив фото на згадку з дітьми та роздав усім охочим автографи, а головне – подарував футболістам щастя і приємні, радісні емоції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер