Денис БОЙКО: «Схоже, пенальті був справедливим»

Денис БОЙКО: «Схоже, пенальті був справедливим»

Після гри він поділився враженнями від матчу:

- Нам сьогодні потрібно було більше атакувати, а ми розкривалися - і суперник грав на контратаках, тримаючи в голові рахунок першого матчу. У зв'язку з цим у них було вдосталь моментів. Завдання ми не виконали, тому особливо коментувати нічого.

- Яка ваша думка з приводу моменту з пенальті? Він був справедливим?

- Мені складно говорити. Мені здається, тут, в Лізі чемпіонів, трохи інша кваліфікація у суддів. Тут не будуть питати, «Аякс» грає, «Динамо» чи якась інша команда. Якщо фол був - його будуть фіксувати незалежно від того, у штрафному майданчику він був чи ні. Напевно, одинадцятиметровий удар був, начебто, потягнули за футболку суперника. Я сам момент не бачив, але раз суддя поставив, значить, був. Наші хлопці особливо претензій до рефері не пред'являли.

- У перші десять хвилин здалося, що ви «Аякс» зітрете в порошок, показували на полі божевільну самовіддачу, пресинг...

- У нас була тренерська установка, яку ми, дійсно, на початку матчу виконували. Потім, напевно, трохи підсіли. Але установка була пресингувати, атакувати флангами, робити подачі до штрафного майданчика, бігти вперед. Ну а потім, напевно, щось пішло не за нашим сценарієм. «Аякс» - досвідчена команда, яка грає в хороший футбол, незалежно від того, яким був рахунок у попередньому матчі. Вони грають у свій футбол, не зважаючи на те, як діє команда суперника.

- Який відрізок матчу був для вас найскладнішим?

- Важко сказати, весь матч був складним. Виділити якийсь один період не можу.

- У минулій грі «Динамо» виручала стійка і поперечка, і в цій удари приймав на себе каркас воріт... Як привернули удачу?

- А який у цьому сенс, якщо ми не виконали поставлене завдання? Влучив м'яч у стійку, поперечину чи виручив воротар, не має жодного значення, оскільки ми не вийшли у груповий етап Ліги чемпіонів.

- Що тренер сказав після гри?

- Нехай це залишиться між нами, у роздягальні. У нас хороший, згуртований колектив, усі хлопці, весь тренерський штаб усе розуміють. Зробимо висновки з цієї невдачі і будемо рухатися далі, тільки вперед, не зупиняючись. Кожен із футболістів, напевно, повинен зробити висновки сам для себе. Ми повинні ставати сильнішими, досвідченішими після таких матчів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер