Денис БОЙКО: «Усе залежить лише від мене»

Денис БОЙКО: «Усе залежить лише від мене»

Після завершення терміну її дії футболіст повернувся до розташування «Динамо», разом із яким розпочне підготовку до нового сезону. А поки Денис розповів клубному сайту про проведений відпочинок та поділився своїми планами на майбутнє:

- Як ви провели відпустку?

- Їздили з дружиною відпочивати до Еміратів. Загалом, нічого особливого – море, сонце, пляж.

- У попередньому сезоні ви стабільно грали у «Кривбасі». Чи хочете й надалі продовжувати там отримувати ігрову практику, або будете боротися за місце у складі «Динамо»?

- На перший збір до Австрії я їду разом із «Динамо», а надалі все буде залежати від рішення тренерів. Чому б не грати за «Динамо»? Все ж залежить від мене, буду працювати на тренуваннях, а потім як тренери вирішать, так і буде. Моє ж завдання – добре виконувати свої обов’язки. Я буду робити все можливе й неможливе, щоб отримати місце в основному складі. Час уже.

- Перший збір команди буде тривати лише десять днів, і на ньому буде незвично багато молодих футболістів...

- Для мене це не має великого значення. Немає різниці, чи їде на збір молодь, досвідчені футболісти або ті, хто перебуває на перегляді. Кожен має проявляти себе. Для мене це не перший збір, тож не думаю, що відкрию для себе щось нове.

- За відсутності Шовковського, чи у всіх молодих воротарів – Коваля, Кичака, вас – однакові шанси проявити себе?

- Так, шанси рівні. Починається нова підготовка, новий чемпіонат. Усі хлопці хороші футболісти, в усіх відмінна підготовка. Після зборів буде видно, хто в кращому фізичному та психологічному стані. А, виходячи з тренувального процесу та контрольних матчів, тренери будуть приймати рішення.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер