Денис Бойко здійснив мрію 9-річного Сашка Смітюха

Денис Бойко здійснив мрію 9-річного Сашка Смітюха

Хлопець завжди із захватом спостерігає за матчами улюбленої команди – київського «Динамо», а також захоплюється грою голкіпера «біло-синіх» Дениса Бойка. І мріяв зустрітися зі своїм кумиром. Завдяки проекту «Здійсни мрію» бажання Сашка вдалося втілити в життя.

Хлопчик не знав, куди його відведуть. Організатори підготували для нього легенду – нібито на нього чекає фотосесія на футбольному полі. Автомобіль під’їхав до тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ), де проводили тренування маленькі футболісти та вже досвідчені гравці. Сашко з подивом дивився на футбольне поле та шепотів мамі: «Я також хочу зіграти!». Коли він перевів погляд, то побачив, як до нього прямує улюблений воротар Денис Бойко разом із захисником «біло-синіх» Віталієм Миколенком.

Мрійник навіть кілька хвилин не міг розмовляти! Проте потім сором’язливість відступила, і хлопці почали активно спілкуватися. Денис розповів про свої перші кроки у великому футболі, як проходять тренування, що потрібно робити, аби стати професійним гравцем. А ще Денис подарував мрійнику футболку зі свої номером гравця!

Далі була гра у футбол на справжньому полі! Сашко навіть забив кілька голів досвідченому воротарю. І тепер у мрійника нова мета – стати професійним футболістом. Хлопчик упевнений, що в нього все вийде, адже мрії здійснюються! Тим паче, як сказав Бойко, талант у нього є!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер