Денис ГАРМАШ: «Блохін побажав успіхів та прогресу в кар'єрі»

Денис ГАРМАШ: «Блохін побажав успіхів та прогресу в кар'єрі»

Футболіст святкує свій 23-й День народження. Динамівець із самого ранку приймає вітання, але йому не до грандіозних святкувань, адже команда готується до важливого виїзного поєдинку чемпіонату Прем'єр-ліги проти луганської «Зорі», який відбудеться наступного дня, 20-го квітня. Прийнявши привітання від офіційного сайту, Денис розповів, як він проводить цей день:

- Святкую День народження на базі, готуючись до матчу. У нас якраз заїзд перед грою. А ввечері готуємося вилетіти до Луганська. Коли буду святкувати повноцінно? Навіть не знаю, попереду в нас важлива гра з «Дніпром», тож після поверненню до Києва нам потрібно буде готуватися до неї. Загалом, гуляти нема коли, хіба що ввечері зберемося з рідними та близькими повечеряти, після повернення з Луганська, це обов'язково. Але з друзями ж теж хочеться відзначити, щоправда, не знаю, коли, ще не вирішив (посміхається).

Приємно із самого ранку чути теплі слова, побажання. Мене вже привітали всі рідні, близькі, партнери по команді. Традиції в нас залишилися незмінними
команда подарувала футболку з автографами. А перед початком тренування Олег Блохін сказав кілька слів, побажав подальших успіхів та прогресу в кар'єрі, всі хлопці поаплодували. Сюрпризів, начебто, поки не було, несподіваних дзвінків із привітаннями теж. Подарунки? Приємно було їх отримувати, але увага людей, які згадали про мій День народження, для мене важливіша.

- Які відчуття перед завтрашнім матчем? Будете грати з подвоєною енергією та мотивацією?

- Буду намагатися. До слова, у День народження мені ще жодного разу не доводилося грати, лише на день раніше чи наступного вечора. Гадаю, із «Зорею» нам буде важко, вони відібрали в нас очки у себе вдома минулого сезону, що фактично позбавило нас чемпіонства. У будь-якому разі, ми їдемо до Луганська лише за перемогою та спробуємо не дозволити супернику відібрати в нас очки. Хто зіграє в центрі захисту? Не знаю, тренер поки думає над цим.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер