Денис ГАРМАШ: «Мій удар не був настільки сильним, щоб завдати травми Мораесу»

Денис ГАРМАШ: «Мій удар не був настільки сильним, щоб завдати травми Мораесу»

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення покарати футболіста відстороненням на чотири матчі.
Денис прокоментував це рішення в розмові з клубними журналістами:

- На мою думку, це дуже жорстоке покарання, вважаю, чотири матчі дискваліфікації для мене - дуже багато. Так, я розумію, що був неправий у тому епізоді, що підвів партнерів по команді, тренерів, уболівальників і дуже шкодую про це. А найприкріше - що ми програли матч по пенальті! Але в тому моменті мій удар не був настільки сильним, щоб завдати травми Мораесу.

Згадайте, коли гравець «Шахтаря» Ісмаїлі вдарив рукою в обличчя нашого футболіста, його відсторонили всього на два матчі - це вдвічі менше! А, наприклад, Тайсон майже в кожній грі відмахується від суперників ліктями або дає гравцям стусани ногами, як було в матчі з донецьким «Олімпіком», а судді не показують йому червоні картки, схоже, вони просто бояться вилучати гравців «Шахтаря»!

Я не намагаюся виправдатися чи наговорювати на когось, але ті люди, які розбираються у футболі, прекрасно розуміють, що діється у нас у ФФУ. Та я вірю, що так буде не завжди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер