Денис Гармаш: «Мій найважливіший гол у кар'єрі»

Денис Гармаш: «Мій найважливіший гол у кар'єрі»

Півзахиснику Денису Гармашу судилося стати героєм матчу «Динамо» – «Бешикташ» (1:0). Завдяки його голу на останніх секундах, «Динамо» вирвало перемогу й додало до активу три очки. Після фінального свистка Денис погодився прокоментувати перипетії зустрічі

- Я радий, що зміг принести три очки своїй команді. У нас було багато моментів. Гадаю, ми заслужили цю перемогу.

- Перед матчем багато футболістів відзначали, що «Бешикташ» – вже не та команда, з якою «Динамо» зустрічалося в лютому. Сьогодні на поле це підтвердилося?

- Лінія оборони в них залишилася та ж. А ось Сімао в тих іграх не брав участі, його придбали лише нещодавно. Але, в цілому, команда залишилася такою ж. Вони грали на виїзді, тому діяли від оборони й хотіли здобути бодай одне очко. Ми ж більше володіли перевагою.

- В першому таймі рахунок мав ставати як мінімум 4:0…

- Так, погоджуюсь. Але не забив Ярмоленко, не використав вихід віч-на-віч Гусєв, був момент у Мілевського. Потрібно було забити хоча б в одному випадку, і суперник розкрився би, пішов уперед, а ми на контратаках швидше б забили другий м’яч. А так, після перерви вся команда стала позаду, їхній захист було важко пройти.

- «Бешикташ» цілком влаштовувала нічия?

- Гадаю, так. Удома вони славляться підтримкою вболівальників, тому команда готова показати кращий результат, ніж на виїзді.

- Наприкінці матчу ви намагалися не ризикувати йти всією командою вперед, чи сили закінчувалися?

- Все ж таки, одне очко краще, ніж поразка, тому намагалися атакувати обережно, оглядаючись назад. Тепер головне добре провести на виїзді матч-відповідь, тоді все буде добре.

- Раніше ви не йшли з поля без жовтої картки. Тепер змінили попередження на забиті м’ячі?

- Я ж не спеціально намагаюся когось зачепити, чи вдарити. Просто стаються такі епізоди, коли не уникнути попередження.
- Як ви опинилися в місці, коли забивали м’яч?

- На подачу з кутового всі пішли до штрафного майданчика, оскільки дуже хотіли перемогти. Позаду залишився лише Бетао, та Алієв на підборі. Підключився і я – так сталося, що став на вдале місце, підставив ногу, і спрямував м’яча до воріт. Я бачив, що він летить до мене, і єдине про що встигнув подумати – аби його ніхто не торкнувся і не зачепив. Адже переді мною були гравці.

- Що сказав тренер у роздягальні?


- Подякував усім за перемогу. Відзначив, що потрібно реалізовувати свої моменти.

- Чи можна сказати, що сьогодні була найкраща ваша гра за останній час?


- Не знаю. Наприклад, у матчі з «Шахтарем» ми також створили багато моментів. Що стосується особисто мене, до цього я забив лише два м’ячі за «Динамо». Цей, поза сумнівами, найважливіший у кар’єрі.

- Здалося, Вукоєвич радів забитому м’ячу навіть більше, ніж ви?

- Він зняв із себе футболку. Гадав, що гра вже завершилася, і йому дали за це жовту картку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер