Денис ГАРМАШ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

Денис ГАРМАШ – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

Три з них «біло-сині» провели у чемпіонаті України, проти «Олександрії» (3:0), «Волині» (2:0) та «Говерли» (2:0), один – у Кубку України, проти «Оболоні-Бровар» (2:0) і ще два – у Лізі чемпіонів, проти «Порту» (2:2) та «Маккабі» (2:0).

Отже, у цих шести матчах динамівці здобули п’ять перемог та одного разу зіграли внічию.

На офіційній сторінці київського «Динамо» у соціальній мережі Facebook уболівальникам нашої команди було запропоновано обрати найкращого гравця за підсумками матчів місяця.

До вашої уваги результати голосування.

3-тє місце. Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ (11% голосів)

У вересні Буяльський з’явився у стартовому складі лише одного разу – у матчі Кубка України проти «Оболоні». Крім того, він зіграв 13 хвилин у грі проти «Волині». Та до списку найкращих гравців нашої команди за підсумками місяця він потрапив не за ці матчі, а за вихід на заміну у грі проти «Порту». Ця гра стала дебютною для Віталія у Лізі чемпіонів, і в ній він відзначився голом, принісши нічию своїй команді.

2-ге місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (16%)

Цього разу на другому місці опинився майже незмінний лідер подібних рейтингів Андрій Ярмоленко. Андрій провів без замін усі три матчі чемпіонату України, а от в Кубку України Сергій Ребров надав йому відпочинок. Куди важливішою була участь Ярмоленка у стартовій грі Ліги чемпіонів проти «Порту», проте, нажаль, Андрій в останній момент потрапив до лазарету.

Втім лідер та віце-капітан команди компенсував свою відсутність вже у другому турі групового етапу найпрестижнішого європейського клубного турніру. Вже на 4-й хвилині гри з «Маккабі» Ярмоленко відкрив рахунок, весь матч вів за собою команду і заслужено увійшов до трійки найкращих.

1-ше місце. Денис ГАРМАШ (56%)

Переможцем голосування за кращого гравця вересня став центральний півзахисник «Динамо» Денис Гармаш. Денис взяв участь у двох матчах чемпіонату у вересні – проти «Волині» та «Олександрії». У грі з «Олександрією» він відкрив рахунок на 33-й хвилині зустрічі.

Втім справжнім бенефісом для Дениса став наступний матч – проти «Порту» у Лізі чемпіонів. Практично всі експерти, журналісти, вболівальники визнали Гармаша найкращим гравцем того матчу, у якому він до того ж відзначився гольовою передачею.

Нажаль, Денис через пошкодження не зміг взяти участь у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів проти «Маккабі», але, сподіваємось, зіграє ще не один матч у цьому сезоні на тому рівні, на якому він грав проти «Порту». А зараз вітаємо лауреата з заслуженим визнанням вболівальників!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер