Денис Гармаш: «Невдача в Сімферополі повинна нас надихнути»

Денис Гармаш: «Невдача в Сімферополі повинна нас надихнути»

Гол Дениса Гармаша приніс перемогу «Динамо» в домашній зустрічі з «Бешикташем». Упевнена гра півзахисника не залишилася непоміченою головним тренером національної збірної України Олегом Блохіним. На початку жовтня Денис дебютував у головній команді країни, а тепер наставник «синьо-жовтих» викликав гравця для участі в матчах збірної, які відбудуться в листопаді. Втім, зараз усі думки Гармаша про майбутній матч проти «Бешикташа» у Стамбулі:

- Від матчу з «Таврією» ми вже трохи відійшли. Дуже шкода, що в Сімферополі не вдалося здобути перемогу. Тепер, незважаючи на втрату очок у чемпіонаті, розраховуємо на максимальний результат у Стамбулі.

- Чи можна останню нічию назвати випадковістю?


- Гадаю, так. Обстановка розпалювалася, в результаті наприкінці матчу арбітр вилучив двох наших футболістів. Я сам стримувався, як міг. Але давайте не будемо про це. Скажу лише, що втрата очок має лише надихнути нас на нові перемоги.

- Як і той факт, що перше коло «Динамо» завершило в якості лідера турнірної таблиці?


- Ми випереджаємо наших найближчих переслідувачів «Шахтар» та «Металіст» лише на одне та два очки. Це ще ні про що не говорить. Така перевага дуже хитка, хотілося б її зміцнити, щоб не хвилюватися за перший рядок.

- Як проходила підготовка до матчу проти «Бешикташа»?

- Нічого особливого. В понеділок у нас було легке тренування, у вівторок провели теоретичне заняття. А в середу виліт до Туреччини й передігрове заняття на стадіоні.

- Які матчі суперника дивилися, що нового дізналися?

- Ми подивилися їхню останню гру з «Фенербахче». Тренер вказав на сильні та слабкі якості «Бешикташа». Гадаю, кожен зрозумів, що потрібно робити.

- А які висновки зробили з першого поєдинку в Києві?

- Ми створили багато моментів та зобов'язані були забивати ще в першому таймі. Потрібно трохи поліпшити реалізацію. Якщо вона нас не підведе, можливо, в Стамбулі ми навіть заб'ємо на перших хвилинах.

- «Динамо», нарешті, навчилося не лише пропускати, але й забивати наприкінці матчу?

- Таких епізодів було лише два – в матчах зі «Сток Сіті» та «Бешикташем». Більше не пригадаю. А ось знову пропустили наприкінці матчу зовсім нещодавно – в поєдинку із «Зорею». Щоправда, рахунок на той час був уже 6:0 на нашу користь.

- Обидві команди підійдуть до матчу не в оптимальних складах – у «Динамо» отримали ушкодження Попов та Михалик, під знаком питання участь Шовковського. У «Бешикташа» до травмованих раніше Речбера, Торамана й Дага додалися Ауреліо й Койбаші, які підхопили вірусну інфекцію. Це якось позначиться на майбутній грі?


- Звичайно, відсутність провідних виконавців не може не позначитися. Тепер ті футболісти, які вийдуть на поле у складі обох команд, мають здобувати результат.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер