Денис Гармаш: «Очікуємо на важку, але цікаву гру»

Денис Гармаш: «Очікуємо на важку, але цікаву гру»

Напередодні вильоту до Бельгії, де «Динамо» доведеться провести матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Гента», своїми очікуваннями від поєдинку поділився 20-річний півзахисник нашої команди Денис Гармаш.

- Матчі з «Севастополем» та «Гентом» розділяли лише три дні. Цього часу достатньо, щоб відновити сили?

- Вважаю, що цілком. Тим паче для нас створені всі умови для відновлення після важких матчів – приміром, можна попаритися в сауні чи отримати хороший масаж. Тому жодних проблем у цьому не бачу.

- У матчі проти «Севастополя» ти був одним із найактивніших – зокрема, відзначився голевою передачею на Шевченка. Важко було витримати високий темп упродовж усього поєдинку?

- Зізнатися, справді було важко. У першому таймі довелося грати під пекучим сонцем (у тіні термометр показував 38 градусів, на сонці, напевно, всі 50 – прим.), тому демонструвати конструктивний футбол було проблематично. Після перерви, коли сонце сіло за горизонт, стало трохи легше, ми перехопили ініціативу і заслужено забили три м’ячі.

- Попереду в «Динамо» гра з «Гентом». Які очікування напередодні візиту до Бельгії?

- Гадаю, на нас чекає важка, але цікава гра. Незважаючи на поразку в першому матчі, бельгійці виявилися хорошою командою, пропустивши два м’ячі лише в останні десять хвилин. Тому в матчі-відповіді вони докладуть максимум зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників.

- Чи можна сказати, що після перемоги з рахунком 3:0 матч-відповідь є не більше ніж формальністю?

- У футболі може статися все що завгодно. Розслаблятися нам не можна в жодному разі. Попереду в нас відповідальні матчі – як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів. А будь-яка перемога додає впевненості у своїх силах і піднімає настрій. Тому в матчі з «Гентом» будемо грати на перемогу.

- Тобто, «Динамо» налаштоване продовжити в Бельгії свою переможну серію?


- Так, звичайно. Саме такі настрої є присутніми всередині команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер