Денис ГАРМАШ: «Першими мене привітали дівчина і батьки»

Денис ГАРМАШ: «Першими мене привітали дівчина і батьки»

Опівдні разом із командою Денис брав участь у тренуванні, хоч, на жаль, через перебір жовтих карток він не змаже допомогти своїм партнерам у двох найближчих виїзних поєдинках проти «Волині» та «Зорі».

Півзахиснику доведеться обмежитися ігровою практикою в матчах за молодіжну команду.

Додзвонитися імениннику було не просто, але коли кореспонденту Інформаційного відділу «Динамо» це вдалося, футболіст подякував за привітання та розповів, як збирається провести цей святково-робочий день:

- Першими мене привітали дівчина та батьки, поки не було жодних сюрпризів чи приємних несподіванок. Але я й не чекаю подарунків. Мені просто приємно, що люди пам’ятають, телефонують. Сьогодні в нас одне тренування, після якого ми поїдемо по домівках. Отже подарунки, мабуть, отримаю ввечері (посміхається). Перед початком тренування кілька теплих слів сказав тренер Юрій Сьомін, хлопці також привітали. Шкода, що в матчі з «Ворсклою» я отримав попередження. Це сталося випадково, але тепер я не зможу допомогти команді у двох найближчих поєдинках. Доведеться грати за молодіжний склад.

В останні три роки я зазвичай святкую день народження в Києві, а до цього він часто співпадав зі зборами. Друзі та партнери по команді готуються до важливого матчу в Луцьку, тож грандіозного свята я не планую.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер