Денис ГАРМАШ: «Показали максимум, на який були здатні»

Денис ГАРМАШ: «Показали максимум, на який були здатні»

- Ви бачили, ми побудували свою гру, як і попередню з «Шахтарем», яка дала результат. Але проти цієї команди дуже важко грати, тому що вони багато контролюють м'яч і грають першим номером. Сильний суперник, і результат говорить про те, що нам було важко щось зробити.

- Суддівство було проти вас?

- Будь-який фол трактувався в нашу сторону, свистіли дрібні порушення правил, а Степаненко взагалі, вважаю, - гнила людина, він дуже некрасиво поводиться на полі. Не знаю, як цьому протистояти. Потрібно бути чесним, солідним і свою перевагу доводити виключно грою на полі, а не вести себе, як він.

- Якби «Динамо» забило першим, гра могла скластися по-іншому?

- Так, у нас були моменти за рахунку 0:0, зокрема, кілька прострілів, які можна було замикати. Але, загалом, вважаю, максимум, на який ми були здатні, сьогодні продемонстрували. Фінал складається з одного матчу, і, коли ми пропустили після ауту, який суддя показав в інший бік, пішли вперед відіграватися. У Бєсєдіна був момент, могли зрівняти, а потім забити і другий. Але не вийшло.

- Цей сезон можна вважати провальним?

- Складно сказати. У нас в команді багато молодих хлопців, а «Шахтар», повторюся, дуже сильна команда. Якби вони ще грали чесно і справедливо, ми б, може, ще поборолися б. Крім того, у нас багато футболістів пішло, багато прийшло, ми перелаштовуємося і, думаю, наступний сезон буде для нас більш вдалим. Спасибі вболівальникам за віру в нас, просто не судилося сьогодні виграти.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер