Денис Гармаш: «Проблема з емоціями – в минулому»

Денис Гармаш: «Проблема з емоціями – в минулому»

У неділю завершилися останні матчі 12-го туру чемпіонату України, після яких футболісти роз'їхалися по своїх збірних. Національна команда України проведе два товариські матчі з болгарами та естонцями 7-го жовтня в Києві та 11-го жовтня в Таллінні відповідно.

Є можливість дебютувати в першій команді країни й у чемпіона Європи серед 19-річних Дениса Гармаша, який ще в червні відстоював честь молодіжної команди на полях Данії під час ЧЄ-2011. Динамівський півзахисник розповів про свої очікування від збору «синьо-жовтих» та власну недисциплінованість:

- Про те, що Блохін розраховує на мене в найближчих матчах, я дізнався з Інтернету. Звичайно, дуже зрадів. Для будь-якого футболіста грати за національну збірну – велика честь. За віком я ще можу грати за молодіжну команду. Але оскільки мене викликав Блохін, напевно, він хоче, щоб я набрався досвіду в майбутніх двох поєдинках із Болгарією та Естонією.

- Вже почали цікавитися збірними Болгарії та Естонії?

- Поки що ні. В понеділок ми зібралися на базі, напевно, ввечері після тренування на теоретичному занятті тренери будуть розповідати нам про суперників.

- Блохін явно придивляється до вас, як до можливого учасника Євро-2012. Як будете справляти на нього враження?


- Так само, як і в клубі. Буду робити те, що вмію, тренуватися і грати, як завжди. Нічого надприродного.

- Ще нещодавно ви вибачалися за свою невгамовну поведінку в матчі з «Арсеналом», а в Ізраїлі знову отримали картку вже на 3-й хвилині. На матчі збірної будете виходити на поле ще більше заведеним?

- Ні. В Ізраїлі був ігровий епізод – я думав, що встигну до м'яча, а сталося, що суперник опинився першим. Надалі все буде гаразд, спокійно виходити на поле. Звичайно, Юрій Павлович сварить за зайву емоційність, але повторюся, в матчі з «Маккабі» мала місце не емоційність, а просто ігровий епізод. Іноді бувають моменти, коли потрібно піти в жорстке зіткнення, іноді жовті картки неминучі. Тому тут не в емоціях справа. Безумовно, вони є присутніми, але не в такому обсязі, щоб вважати мене занадто недисциплінованим. Ця проблема в минулому. Наприклад, із суддями я вже не розмовляю. А фоли, можливо, – наслідок неправильно обраної позиції. Над цим буду працювати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер