Денис ГАРМАШ: «Важко було переламати хід гри після пропущеного гола»

Денис ГАРМАШ: «Важко було переламати хід гри після пропущеного гола»

- Гра була цікавою для глядачів, експертів. Для нас вона була дуже значущою. Зустріч видалася емоційною, ніхто із суперників не поступався на полі один одному. На жаль, результат не на нашу користь.

- Відставання від "Шахтаря" дуже велике. Чи реально взагалі його відіграти?

- Так, 13 очок це дуже багато. Але ми будемо грати в кожному матчі на перемогу, а вже в кінці сезону будемо дивитися на турнірну таблицю.

- Що змінилося після кубкового матчу?

- Такі матчі, як правило, грають до одного гола, до помилки. Серйозних помилок із нашого боку не було. Стандарт призвів до гола, а там уже важко було переламати хід гри. Наприкінці матчу, після вилучення суперники вже падали на газон, тягнули час, аби перемогти за всяку ціну. Ми це не використали.

- Що сталося на фанатському секторі?

- Я був далеко від епізоду, за центром поля. Тільки побачив потім, що Тайсон побіг до наших уболівальників, а арбітр побіг за ним. Потім арбітр вивів команди з поля, а коли всі повернулися, Тайсону дали червону картку.

- Це був четвертий матч "Шахтаря" і "Динамо" в сезоні. Наскільки він відрізнявся від перших трьох?

- У принципі, практично однакові ігри. Наші матчі граються до гола, зараз немає таких результатів, як 2:0, 3:0. Завжди виходять хороші, цікаві зустрічі.

- Наскільки важко тобі було включитися у гру, вийшовши на заміну в такому матчі?

- Усе нормально, я вийшов зі свіжими силами, зіграв на позиції під нападником. Ми повинні були більше чіплятися за м'ячі і забити гол, але не вийшло.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер