Денис ГАРМАШ – у символічній збірній 18-го туру ЛПМ

Денис ГАРМАШ – у символічній збірній 18-го туру ЛПМ

UA-football.com (5-е потрапляння до збірної туру за версією сайту в сезоні): «На початку 2016-го року стан Гармаша викликав відверте занепокоєння. В перших іграх «Динамо» Денис нагадував лише бліду тінь самого себе минулорічної давнини. Проте у матчі з «Карпатами» хавбек киян знову взяв на себе лідерські обов'язки в середній частині поля, став диспетчером атак «біло-синіх» і саме дії Гармаша дозволили переломити хід зустрічі і дозволили «Динамо» добитися важливої виїзної перемоги. Дві передачі 19-го номера столичної команди стали гольовими і вирішили результат протистояння».

Matchday.ua: «У матчі з «Карпатами» Денис був одним з найактивніших у «Динамо». Ще в першому таймі він кілька разів вдало асистував партнерам, сам завершував атаки. У другому, коли «біло-синім» потрібно було відіграватися, саме Гармаш повів за собою партнерів, записавши до свого активу дві результативні передачі».

Також «виклики» до символічних збірних туру отримали орендовані ужгородською «Говерлою» динамівці Віталійс Ягодінскіс і Орест Кузик.

UA-football.com (1-й виклик): «Латвійський легіонер ужгородців Віталійс Ягодінскіс став уже справжнім ветераном клубу. Незважаючи на свої усього 24 роки Ягодінскіс проводить вже третій сезон у «Говерлі» і авторитетно, на правах сторожила, керує обороною закарпатської команди. У матчі проти «Металіста» практично не виникало небезпечних моментів у штрафному майданчику «Говерли», Віталійс вміло грав на випередження, перехоплював небезпечні передачі суперника і грамотно розбирався з нападниками харків'ян».

Football.ua: «Орест Кузик був дуже активний весь матч — саме після його удару і подальшого добивання Гончара ужгородці забили єдиний м'яч. А ще краще Кузик виглядав, коли Говерла отримала можливість контратакувати».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер