Денис Главіна повертається до „Ворскли»

Денис Главіна повертається до „Ворскли»

Хорватський нападник „Динамо” Денис Главіна відданий в аренду „Ворсклі” до кінця сезону 2007/08. У середу Денис почав тренуватися у складі полтавського клубу.

* * *

Хорватський нападник Денис Главіна в „Динамо” вже п’ять років. Йому ніяк не вдається закріпитися в основному складі команди, тому останній час він провів в аренді: спочатку у полтавській „Ворсклі”, а потім у дніпропетровському „Дніпрі”. З приходом на посаду головного тренера „Динамо” Юрія Сьоміна, Денис повернувся до Києва, але, як виявилось, не надовго. Нещодавно стало відомо про його повернення до полтавського клубу.

- Денис, як виник варіант з вашим переходом до полтавської „Ворскли”?

- Справа в тому, що під час зимової перерви я пройшов з „Динамо” всі передсезонні збори, але ніхто з керівництва команди мені не запропонував продовжити співпрацю. А нещодавно мені зателефонував президент „Ворскли” і повідомив, що він домовився з Ігорем Суркісом про мою аренду до кінця сезону.

- Інші варіанти, крім „Ворскли”, у вас були?

- Я міг залишитися грати в дублі, але я хочу рости, як професіонал і постійно рухатися вперед. А для цього необхідно грати у вищій лізі, тому я й погодився на пропозицію полтавчан. В „Динамо” я вже п’ять років, але за цей час мені не дали шансу проявити себе. Тому доводиться їздити по арендах.

- Раніше ви виступали за „Ворсклу”. Можна сказати, що ви їдете не на нове місце?

- Так, думаю, проблем з адаптацією не виникне. В Полтаві мене всі знають, та й я знайомий з багатьма хлопцями. Хоча, в команді з’явилося декілька новачків, але проблем у спілкуванні не буде.

- У вас уже відбулася розмова з головним тренером ”Ворскли” Миколою Павловим?

- Так, він попросив допомогти команді і сказав, що розраховує на мене. Зараз головне завдання – у кожному матчі набирати очки. Полтавчани добре грають, і, вважаю, не заслуговують знаходитися у зоні вильоту.

- В „Динамо” на вас розраховують? Можливо, по закінченню аренди клуб поверне вас назад?

- Мені здається, я максимально добре проявив себе на зборах з першою командою. Я вже не раз доводив, що хочу і можу грати в „Динамо”, але доводиться знову відправлятися в оренду.

- На скільки розрахований ваш контракт з чемпіоном України?

- Ще на два роки. Він добігає кінця у 2010 році.

- А в я кій команді ви б хотіли грати?

- Не знаю. Мені все одно, чи буде це український або російський клуб. Головне – щоб був гарний колектив, керівництво і команда з ім’ям.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер