Дебют Дениса Олейника на Кубку Першого каналу

Дебют Дениса Олейника на Кубку Першого каналу

У зустрічі проти «Црвени Звєзди» на правому флангу «Динамо» виступали молоді гравці Олег Допілка і Денис Олейник. Відігравши в парі на бровці чимало ігор за другу команду, футболісти швидко знайшли взаєморозуміння. Про дебютний для себе поєдинок на матчі Кубку Першого каналу розповів Денис Олейник.

- Напередодні Юрій Павлович викликав мене на бесіду, запитав про самопочуття. Відповів, що все гаразд і до гри готовий. Тренер пояснив завдання на полі.

- Які функції були на тебе покладені?

- Тренер сказав, щоб я дав хороший об’єм роботи, попереду брав ініціативу, не притримував м’яч у середині поля, допомагав в обороні – усі функції, які повинен виконувати крайній півзахисник.

- Після матчу наставник відзначив твою хорошу гру в першому таймі. Про іншу ж половину зустрічі було сказано протилежні слова…

- Згоден, у другому таймі довелось дещо складніше. Важко вже через два тижні після виходу з відпустки витримати всю гру. Тепер із кожним матчем буду додавати.

- Запам’ятались проходи флангом і спрямовані передачі в штрафний. Це твій фірмовий стиль?

- Так, тренери не однократно акцентували на це увагу. Говорили, що є дриблінг, швидкість і потрібно частіше брати ініціативу. Завжди намагаюсь грати так, інколи вдається.

- Із батьком гру встиг обговорити? (Віктор Олейник довгі роки був кращим нападаючим чернівецької «Буковини»)
- Так, зідзвонились відразу ж після завершення матчу. Почув кілька зауважень. У другому таймі потрібно було відгукнутись у штрафному на фланговий простріл Кравця. Адже міг його замкнути. Але пролунали і слова похвали. У будь-якому разі, він сказав, мені ще потрібно працювати і працювати. Власне, я це і сам знаю.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер