Денис Олейник: «Пенальті – подарунок на день народження»

Денис Олейник: «Пенальті – подарунок на день народження»

Денис Олейник сьогодні відзначає день народження – півзахиснику «Динамо» виповнився 21 рік. Утім, повноцінно відзначити знакову подію у Дениса не вийшло – цього дня у команди був контрольний поєдинок проти київського «Арсеналу». Головний тренер Юрій Сьомін дав можливість Олейнику відіграти весь поєдинок, і півзахисник віддячив наставник двома забитими м’ячами і однією гольовою передачею. Після матчу іменинник поділився враженнями від матчу з журналістами.
- Сьогодні ви грали у зв’язці з Олександром Романчуком. Наскільки добре вирозуміли один одного?
- Ми старались виконати настанову, яку Юрій Павлович озвучив перед грою . Воан полягала в тому, щоб ми взаємодіяли один з одним, включали швидкості, мінялись позиціями, забігали один за одного. Ми намагались це робити, інколи виходило досить непогано.

- Як вважаєте, чому «Арсенал» зіграв так слабо?
- По-перше, вони грали не основним складом, а по-друге «Арсенал» приступив до тренувань лише 12 чи 13 червня. Хоча ми почали ненабагато раніше – 10 червня, але такий короткий період теж грає велику роль.

- Говорять, у вас зараз дуже важкі тренування. Як почуваєшся після них?
- Після відпустки тренування завжди важкі. Але поступово втягуємось у тренувальний процес і набираємо необхідні кондиції. Думаю, до початку сезону ми підійдемо в хорошій фізичній формі.

- Вас тепер можна назвати штатним пенальтистом?
- Та ні. Просто в мене сьогодні день народження, тому хлопці дали мені можливість пробити. Це повинен був зробити Алієв, але Ващук сказав, щоб бив я, і партнери підтримали. Вийшло вдало. Звичайно, мені було дуже приємно, спасибі хлопцям за довіру.

- Сьогодні продовження дня народження ще попереду?
- Думаю, зберемось із близькими, та й з хлопцями посидимо. Добре, завтра вихідний.


P.S. Редакція офіційного сайту вітає Дениса із днем народження і бажає перемог у всіх починаннях – як на футбольному полі. Так і в с особистому житті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер