Денис Олійник: «Руки опускають тільки слабкі»

Денис Олійник: «Руки опускають тільки слабкі»

Півзахисник «Металіста» розповів про підготовку до матчу з «Динамо» і шанси своєї команди на вихід до наступного раунду.

- До поєдинку з «Динамо» готуємося як до звичайного матчу, хіба що із трохи більшою відповідальністю. Дві попередні гри вже забули. Налаштовуємося на перемогу в кожному поєдинку, і завтрашній не стане винятком. Головне, пригадати, як ми діяли в матчах Кубка УЄФА з тією ж «Сампдорією», а також у попередніх поєдинках, і знову продемонструвати свою найкращу гру. Якщо нам вдасться це зробити, гадаю, все вийде. Звичайно, ми не засмучуємося, адже не 5:0 програли в першому матчі. Шанси в нас є, і достатньо непогані. А руки опускають тільки слабкі.

- Поїздка до Криму на два дні пішла на користь «Металісту»?

- Ми змінили обстановку, трохи відійшли від останнього матчу з «Шахтарем». Отримали нові емоції. Гадаю, в психологічному плані це має позитивно позначитися на команді й поліпшити настрій перед важливою грою. Щоправда, в Криму йшли дощі, поля були залиті водою, що не дало нам можливості добре попрацювати. Проте подихали свіжим морським повітрям, оскільки жили в готелі на березі моря.

- У двох попередніх матчах з «Динамо» «Металіст» пропустив два м’ячі після розиграшу кутових. Тренер звертав особливу увагу на цей компонент?

- Так, ми цілеспрямовано працювали над грою під час розиграшу стандартних положень біля наших воріт.

- У тебе на матч з «Динамо» буде підвищена мотивація?

- Я налаштовуюся на цей поєдинок, як на звичайну гру. Мені не потрібно нічого нікому доводити. «Динамо» – моя колишня команда, але не варто загострювати на цьому увагу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер