Денис Попов: «Ми завжди граємо на перемогу»

Денис Попов: «Ми завжди граємо на перемогу»

- Не сказав би, що була легка прогулянка. "Ворскла" - хороша команда, недарма йде на третьому місці. Тому полтавці дали нам бій і опір. Здорово, що ми створили хороші моменти і забили. Це те, чого нам не вистачало в попередніх матчах.

- Не дуже жорстко сьогодні грали? Дві червоні картки за поєдинок...

- Коментувати суддівські рішення - не моє. Однак, як на мене, то не треба було давати червону картку нашому гравцеві. За інерцією він не міг ніяк прибрати ногу. Це ігровий момент. Суддя так вирішив. Не знаю, як коментувати.

- А що стосується пенальті?

- Таких моментів було два: у першому таймі й у другому. Навіть людина зізналася, що м'яч влучив у руку, і не призначили пенальті. Незрозуміло, як судять, немає послідовності. В одному моменті - одне рішення, в аналогічному - інше.

- Наскільки для захисника важливо грати на нуль?

- Звичайно, зберегти ворота "сухими" приємно і це надає позитивні емоції. Значить, добре відпрацювали. Так, були помилки, без них ніяк.

- Після розгромного рахунку в матчі з "Барселоною" які слова знайшов Луческу, щоб надихнути команду на "Ворсклу"?

- Звичайно, після "Барселони" настрій був дуже поганий. Але на цю гру не потрібно було якихось слів. "Ворскла" дихає нам у спину, перебуваючи на третьому місці. І вся команда розуміла, що потрібно за будь-яку ціну вигравати і здобувати очки. Так, він налаштовував і багато теорії було, розбирали суперника. Усі розуміли, що потрібно вигравати.

- Скажи пару слів про майбутній поєдинок із "Ювентусом". Чого очікуєте?

- Після сьогоднішньої гри настрій позитивний. Нам потрібно здобувати очки, насамперед щоб була євровесна. Це головне завдання.

- Чи впливають на вас зміни у складі в кожному матчі?

- Чесно вам скажу, після COVID-19 дуже важко увійти в ритм. Футболісти з резерву грають і основного складу, багато матчів провели. Це не проблема. Може, комусь некомфотно. Але загалом усе нормально. Усі розуміють один одного.

- Роналду "з'їси" на поле?

- Це гучно так казати. Роналду - великий футболіст. Будемо намагатися. Ми завжди граємо на перемогу. Але проти таких неймовірних команд неправильно говорити, що їх "з'їмо". Потрібно тверезо дивитися на ситуацію.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер