Денис ЯНАКОВ: «Білошевський віддав шикарну передачу, мені було гріх не забити»

Денис ЯНАКОВ: «Білошевський віддав шикарну передачу, мені було гріх не забити»

- Усе, що сказав Юрій Мороз у роздягальні після матчу, було по справі. Навіть за рахунку 2:0 ми могли спокійно обігрувати цю команду, але почали створювати проблеми самі собі. Вони стали просто вибивати м'яч, а ми підлаштувалися під такий футбол. Коли рахунок став 3:1 на нашу користь після першого тайму, почалася якась метушня. Потрібно розібратися з цим усередині колективу, поговорити, обговорити, що не так. У першому таймі в моїх діях був присутній авантюризм, а в другому потрібно було грати надійно і допомагати в обороні. Загалом, повторюся, Юрій Мороз усе сказав по справі і пройшовся по кожному.

- Чи можна сказати, що ви вийшли на пік своєї форми?

- Це більше питання до тренера - він вирішує, у якій формі я зараз перебуваю. Намагаюся робити все, щоб він був мною задоволений і виправдати його довіру. Я в команді найстарший, повинен виходити і давати результат, а не відбувати номер на полі.

- Як вам удалося забити два м'ячі і в одному з моментів обіграти чотирьох гравців?

- Смутно пам'ятаю той момент. Захисники стояли далеко один від одного, тобто, широко, і в мене була можливість обіграти одного, другого, потім третього і пробити, адже їх не страхували партнери. Що стосується голів, Білошевський віддав просто шикарну передачу, було гріх не забити. А пенальті - це вже лотерея, пощастило, що забив.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер