Денису Попову - 24! Вітаємо!

Денису Попову - 24! Вітаємо!

Сьогодні, 17 лютого, 24-й день народження відзначає захисник нашої команди Денис Попов!

Денис розпочав заняття футболом у київському РВУФК, після чого продовжив навчання в ДЮФШ «Динамо». Дебютував у складі нашої команди в чемпіонаті України U19 13-го березня 2016 року у виїзному поєдинку проти донецького «Шахтаря», який закінчився розгромом суперників – 4:1. А перший гол за «біло-синіх» у юніорській першості країни забив 19-го квітня 2016 року в домашній грі з донецьким «Олімпіком» (3:1).

Свій перший поєдинок у Прем’єр-лізі центральний захисник провів 13 квітня 2019 року, допомігши «біло-синім» перемогти на виїзді «Маріуполь» (1:0) – Денис провів на полі всі 90 хвилин.

А вже в травні у складі молодіжної збірної України U-20 вирушив на чемпіонат світу, що проходив у Польщі, та виборов звання чемпіону світу. Динамівець зіграв у фінальній частині шість матчів із семи, в яких відзначився трьома забитими м’ячами. У сезоні 2019/2020 він став основним гравцем першої команди та запрошується до національної збірної України.

Загалом за першу команду «Динамо» Попов провів 65 поєдинків і забив 6 голів.

Вітаємо Дениса та бажаємо, перш за все, міцного здоров'я та відновлення миру в єдиній і неподільній Україні! А крім того - досягнення поставлених цілей як у футбольній кар'єрі, так і в житті, сімейної злагоди, здійснення мрій і підкорення нових футбольних вершин разом із «Динамо»!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер