Дерліс ГОНСАЛЕС: «Головне – грати на команду!»

Дерліс ГОНСАЛЕС: «Головне – грати на команду!»

- Гра залишила в мене дуже хороші враження. Ми приїхали за трьома очками, й ми виконали поставлене завдання. Тепер час зосередитися на іграх за свої національні збірні, а потім без травм повернутися до розташування команди.

- У попередньому матчі ти віддав дві гольові передачі, тепер забив гол. Можна сказати, що адаптація в новій команді успішно завершилася?

- Звичайно, при переході до нової команди потрібен певний час, аби звикнути до тих вимог, які висуває до гравців головний тренер, і зігратися з партнерами. Головне – грати на команду.

- Чи привітали тебе з дебютним голом головний тренер та гравці в роздягальні після гри?

- Насправді, особливої події з цього я не робив би, адже це моя робота. Забиваючи голи та віддаючи паси, я роблю зараз те, заради чого приїхав до України, до «Динамо». Спочатку був період адаптації, але останні дві гри пройшли для мене результативно. У мене все стало складатися, тож, думаю, я на правильному шляху.

- Пас на тебе віддав Антунеш. У тебе з ним вже хороше взаєморозуміння на лівому фланзі?

- Певна річ. Оскільки ми з Віторіну розмовляємо однією мовою, ми легко знаходимо взаєморозуміння. Ми ретельно відпрацьовуємо взаємодію на тренуваннях, тому й у грі все складається.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер