Дерліс ГОНСАЛЕС: «Із самого першого дня мене дуже тепло прийняли»

Дерліс ГОНСАЛЕС: «Із самого першого дня мене дуже тепло прийняли»

В інтерв'ю клубним ЗМІ він розповів про перші дні перебування в Києві та знайомство з колективом:

- Звичайно, я дуже задоволений, що нарешті повернувся до основної групи після відновлення. Зараз усю увагу буду приділяти роботі на тренуваннях.

- Як вас прийняли в колективі? З ким найбільше спілкуєтеся?

- Із самого першого дня мене дуже тепло прийняли, звичайно, найбільше спілкуюся з тими, хто розмовляє іспанською мовою – Жуніором Мораесом та Данило Сильвою. З останнім навіть більше, тому що ми живемо в одному будинку на одному поверсі.

- Чи була у вас уже розмова з головним тренером Сергієм Ребровим?

- Так, ми спілкувалися на самому початку, коли я лише приїхав – і з Раулем, і з Ребровим. Переважно розмовляли про моє здоров'я та реабілітацію. А на якій позиції я буду грати – залежить від їхнього бачення, думаю, тренери мені все скажуть.

- У суботу перед матчем вас представлять на НСК «Олімпійський», вручать футболку київського динамівця. А чи є ймовірність, що ви потрапите до заявки на гру?

- Головне, що я вже повернувся та перебуваю з командою. А чи вийду на поле – залежить від рішення тренерського штабу. Почуваюся чудово, тренуюся на повну силу, нічого не турбує. Але, думаю, швидше зможу зіграти вже в наступному поєдинку.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Ще більше новин на офіційній сторінці київського «Динамо» у Facebook

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер