Тримаємо курс на Індію!

Тримаємо курс на Індію!

На ці змагання наші хлопці поїдуть завдяки компанії «Укрспецекспорт», яка вже багато років є постачальником авіаційного обладнання в Індію.

Зустріч розпочалася зі вступних слів старшого тренера школи Олександра Іщенка, після чого всі присутні переглянули невеликий відеоролик про роботу футбольної академії «Динамо» Київ, її тренерів та видатних випускників.

Після перегляду до юних динамівцям, також присутніх у залі, з напуттям звернувся легендарний гравець «біло-синіх» 70-х Володимир Федорович Мунтян, який побажав хлопцям ніколи не зупинятися на досягнутому і, звичайно ж, привезти з Індії перемогу.

Потім слово було надано військово-повітряному аташе при Посольстві Індії Ашутошу Лалу, який заявив, що сподівається, що місцеві індійські фахівці зможуть почерпнути корисний досвід, на власні очі поспостерігавши за діями гравців і тренерів, які представляють футбольну академію київського «Динамо».

По закінченні офіційної частини індійський гість відповів на запитання кореспондента офіційного сайту про формат майбутнього турніру:

- Пане Лал, розкажіть трохи про формат турніру і терміни його проведення.

- У турнірі візьмуть участь команди кількох футбольних шкіл Індії, а також команди з Афганістану, України та інших країн. Перший матч на турнірі динамівцям доведеться провести 22-го вересня якраз проти представників індійського футболу. Сподіваюся, для вашої команди все пройде успішно, і 5-го жовтня ми побачимо її у фіналі (посміхається).

Потім своїми очікуваннями від майбутньої поїздки поділився і старший тренер ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко:

- Олександре Олексійовичу, наскільки важливою для молодих хлопців є участь у турнірах подібного роду?


- Це дуже важливо для нас, адже, на жаль, ігри в чемпіонаті міста та країни не завжди дають можливість об'єктивно оцінити рівень наших футболістів, оскільки наші суперники іноді виглядають відверто слабко. Нещодавно ми повернулися з Санкт-Петербурга, де наші хлопці брали участь у міжнародному турнірі, в якому також грали їхні однолітки з таких команд, як російський «Зеніт» та англійський «Тоттенхем». Результати, продемонстровані там, стали для нас у деякому роді холодним душем, проте, в той же час, ми побачили над чим потрібно посилено працювати.

- Чиєю ініціативою було запросити на турнір в Індії динамівських вихованців?

- Це була ініціатива індійської сторони, яка вже давно співпрацює з українською компанією «Укрспецекспорт». Щорічно в Індії проводиться кубок військово-повітряних сил, і на цей раз ми отримали запрошення.

- Хлопці якої вікової групи вирушать підкорювати Індію?


- Це будуть наші вихованці 1997-го року народження, одна з найстарших груп. До складу делегатції увійдуть 19 футболістів і чотири супроводжуючих.

Фотогалерея

Дмитро Кожедуб

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер