Курс на Барселону!

Курс на Барселону!

Сьогодні о 13:15 чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» делегація «Динамо» взяла курс на Барселону, де завтра в рамках другого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА зустрінеться з місцевим клубом.

Головний тренер команди розраховує на 22-х гравців, 18-ть  із яких потраплять до заявки на завтрашній матч:

воротарі: Шовковський, Богуш;

захисники: Бетао, Діакате, Михалик, Мандзюк, Хачеріді, Алмейда;

півзахисники: Гіоане, Вукоєвич, Єременко, Гусєв, Маграо, Юссуф, Гармаш, Нінкович, Петров;

нападники: Шевченко, Мілевський, Кравець, Зозуля, Ярмоленко.

Відразу відзначаємо присутність у делегації захисника Тараса Михалика та Артема Кравця, які практично відновилися після перенесених травм і з кожним днем наближаються до дебютного виходу на поле після тривалої паузи. Також знайшлося місце серед 22-х гравців і молодим півзахисникам Денису Гармашу, який нещодавно дебютував за першу команду в чемпіонаті України, та Кирилу Петрову. Нарівні з усіма готується до матчу і нападник Андрій Шевченко, який отримав ушкодження в останньому матчі проти луганської «Зорі».

Тренерський штаб «Динамо» впродовж останніх днів детально вивчив найближчого суперника, проглянувши не один матч за участю каталонського клубу. Матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» на виїзді грала з «Інтером», своїми очима переглядали асистенти Валерія Газзаєва – Володимир Шевчук та Олег Лужний. Інформації про команду Хосепа Гвардіоли у тренерів і футболісти «Динамо» достатньо, і здивувати чимось наших хлопців у майбутньому поєдинку господарям буде доволі важко.

Після прибуття до Барселони футболісти пообідають, відпочинуть, після чого вирушать на «Ноу Камп», де проведуть передматчеве тренування. Перед пробою газону головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв у супроводі одного з футболістів поспілкується з українськими та іспанськими журналістами в прес-центрі.

Власне, у вівторок на нас чекає головна подія – матч групового турніру Ліги чемпіонів між «Барселоною» та «Динамо». Початок матчу традиційний для поєдинків найпрестижнішого клубного турніру – 21:45 за київським часом. Всі українські вболівальники зможуть стежити за перипетіями поєдинку в прямому ефірі на телеканалі «Перший Національний» (УТ-1).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер