Десята перемога Валерія Газзаєва

Перемога над луганською «Зорею» в рамках 8-го туру чемпіонату України з футболу (2:0) стала для Валерія Газзаєва десятою на посаді головного тренера «Динамо» в офіційних матчах.

За часів перебування Валерія Газзаєва в Києві «Динамо» стартувало в чотирьох турнірах: чемпіонаті та Кубку України, а також у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Дебют російського фахівця відбувся 11 липня в Сумах, на стадіоні «Ювілейний», де в матчі за Суперкубок України-2009 «Динамо» зіграло внічию з полтавською «Ворсклою» (0:0), але завдяки більш успішному виконанню серії післяматчевих пенальті стало володарем почесного трофею.

За два з половиною місяці, які пройшли з того часу, наша команда провела 12-ть матчів під керівництвом Валерія Газзаєва, здобувши при цьому десять перемог, у двох переможця не було визначено і, відповідно, жоден матч не завершувався поразкою «Динамо». При цьому футболісти «Динамо» забили 31 м'яч (у середньому 2,6 гола за гру), а пропустили лише сім (0,6).

Хотілося би побажати Валерію Георгійовичу розміняти другий десяток перемог на посаді головного тренера «Динамо» вже на легендарному «Ноу Камп», в матчі з каталонською «Барселоною».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер