Десятий м'яч Ідейє, 60 перемог Сьоміна

Десятий м'яч Ідейє, 60 перемог Сьоміна

Матчем із «Карпатами» для «Динамо» завершилася перша частина сезону в чемпіонаті України. Зазначимо, що поразка у звітному поєдинку стала для львів'ян уже десятою домашньою у матчах проти «Динамо».

За підсумками поєдинку у Львові «біло-синім» вдалося продовжити кілька своїх серій. Так, команда Юрія Сьоміна не втрачає очок уже в п'ятьох матчах поспіль, протягом останніх двадцяти матчів не програє, а з гостей їде з поповненим очковим багажем у десятьох останніх поєдинках.

У чотирьох останніх матчах «Динамо» не пропускає м'ячі у свої ворота. У трьох із них «біло-сині» здобували мінімальні перемоги («Оболонь», «Металург» Д та «Карпати»), лише одного разу розгромивши суперника («Олександрія»). У двох поєдинках ворота захищав Олександр Шовковський, у двох – Максим Коваль.

Звітна перемога стала вже 60-ю в національній першості для Юрія Сьоміна на чолі «Динамо». А м'яч Брауна Ідейє, який виявився переможним у поєдинку, став для нігерійського нападника вже десятим у нинішній першості. Тепер він лише на один м'яч відстає від одноклубника Андрія Ярмоленка та нападника «Волині» Майкона у бомбардирських перегонах.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер