Деталі майбутнього жеребкування Ліги Європи

Деталі майбутнього жеребкування Ліги Європи

Церемонія жеребкування 1/16 і 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА почнеться о 15:00 за київським часом. Його проведуть генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, директор УЄФА зі змагань Джорджіо Маркетті, а також посол фіналу Ліги Європи Патрік Клюйверт.

Отже, в 1/16 фіналу Ліги Європи 12 переможців груп і чотири найкращі команди, що посіли треті місця на груповому етапі Ліги чемпіонів, зіграють проти 12 клубів, що зайняли другі місця в Лізі Європи, і решти чотирьох команд з Ліги чемпіонів. Команди з однієї групи Ліги Європи не можуть зустрітися в 1/16 фіналу. Перші матчі на виїзді проведуть переможці груп і найкращі чотири кращих клуба, що перейшли з Ліги чемпіонів. Як і у випадку з Лігою чемпіонів, в першому колі плей-офф представники однієї національної асоціації будуть розведені по різних парах.

Потім настане черга жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. З кошика будуть діставатися кулі не з назвами команд, а з номерами від 1 до 16, присвоєними матчам 1/16 фіналу. Вдома почнуть переможці тих пар, чиї номери будуть витягнуті першими.

Нагадаємо, що фінал Ліги Європи УЕФА-2012/13 відбудеться 15 травня наступного року на «Амстердам Арені».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер