Діти зі всієї України виконали пісню «Динамо-Динамо!»

Діти зі всієї України виконали пісню «Динамо-Динамо!»

29 березня в столичному Жовтневому палаці відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів і дипломантів ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Пісенній сад».

ІІІ Всеукраїнській фестиваль дитячої творчості «Пісенній сад» організований благодійним фондом «Діти Чорнобиля» та проводився за всебічної підтримки футбольного клубу «Динамо» (Київ) в рамках програми «Динамо» – дітям України».

Фестиваль «Пісенній сад» стартував 26 листопада минулого року в Дніпропетровську, де відбулося урочисте відкриття і перший регіональний відбірний тур. Упродовж грудня-березня проведені відбірні тури в Харкові, Львові, Києві та Донецьку. У регіональних змаганнях взяли участь понад 500 дітей з 17 областей і столиці України.

На прес-конференції, яка передувала урочистій церемонії нагородження лауреатів і дипломантів, президент Всеукраїнського фестивалю «Пісенній сад», президент Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля» Людмила Закревська висловила щиру подяку футбольному клубу «Динамо», який уже багато років допомагає дітям України. Віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко запевнив, що клуб буде і надалі допомагати дітям. Адже «Динамо», який у цьому році святкує 80-літній ювілей, належить не тільки Києву, а всій Україні.

Привітати переможців Фестивалю прибули Герой України космонавт Леонід Каденюк та автор легендарної пісні фанів, яку співають у Києві з 80-х років, «Динамо-Динамо» народний артист України Анатолій Матвійчик. Вони є палкими прихильниками київського «Динамо».

Півзахисник «Динамо» та національної збірної України Руслан Ротань, який слідкував за фестивалем «Пісенний сад» та вболівав за дітлахів з Дніпропетровська, відразу опинився в центрі уваги. Завжди доброзичливий Руслан фотографувався та роздавав автографи всім бажаючим.

Футбольний клуб «Динамо» приготував для лауреатів і дипломантів ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Пісенній сад» подарунки – футбольні м’ячі, клубні шарфики, динамівську атрибутику. А володар Гран-Прі фестивалю Павло Скляров, мешканець міста Макарова, що в Київської області, отримав від віце-президента «Динамо» Вадима Костюченка музичний центр з караоке та запрошення на одну з міжнародних ігор за участю улюбленої команди, на яку він полетить у одному літаку з гравцями та тренерами.

Після урочистої церемонії нагородження діти з усієї України та почесні гості фестивалю заспівали пісню «Динамо-Динамо».

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер