Дитяча Ліга чемпіонів. Програли тільки «Спартаку»…

Дитяча Ліга чемпіонів. Програли тільки «Спартаку»…

Дитяча команда «Динамо» 1994 року народження (тренер – Кінашенко Валерій Васильович) повернулась із Москви, де брала участь у фінальному турнірі дитячої Ліги чемпіонів (інша назва – Кубок Лукойла).

Турнір проводився в двох зонах. У зоні, де брало участь «Динамо» (матчі проводились у підмосковному місті Дмитрові), змагалось ще п’ять команд. У перший день змагань юні динамівці обіграли однорічок із ФК «Мінськ» (Білорусь) і «Динамо» (Барнаул) – 1:0 і 3:0 відповідно.

Найважчим суперником, який протистояв «Динамо» (Київ) в груповому турнірі, був раменський «Сатурн». Кияни виграли 2:0. незважаючи на високий рівень майстерності гравців суперника і відверту недоброзичливість з боку суддів.

В останній день групового турніру були обіграні однорічки із ДЮСШ (м. Ставрополь) – 4:1,, після чого результат заключного матчу в групі не мав ніякого турнірного значення. Із командою «Абдиш-Ата» (Киргизстан) динамівці зіграли без своїх кількох ключових виконавців, а матч завершився нульовою нічиєю.

Фінальний поєдинок проти московського «Спартака» проводився на прекрасному стадіоні, на якому грає матчі чемпіонату країни дублюючий склад «Спартака». Гра проходила в хорошому темпі, з невеликою перевагою динамівців. Тільки в першому таймі хлопці не реалізували як мінімум п’ять стовідсоткових моментів. У результаті, як часто буває в футболі, за 1 хвилин до закінчення матчу пропустили гол після розіграшу штрафного удару. До кінця зустрічі «Динамо» не лише зрівняло рахунок, але цілком могло виграти. На жаль для киян, блискуче відіграв матч голкіпер «Спартака», якого за підсумками турніру визнали кращим воротарем.

Ну а в серії пенальті господарі всі свої 11-метрові спроби реалізували, а от динаміці раз осіклися.

Нагороджували хлопців у Москві, у перерві матчу 25 туру російської прем’єр-ліги «Спартак» – «Хімкі». Окрім командних срібних медалей індивідуальним призом як кращий захисник турніру був нагороджений гравець «Динамо» Олександр Васильєв.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер