Дев’ять динамівців стали срібними призерами Bannikov Cup-2021

Дев’ять динамівців стали срібними призерами Bannikov Cup-2021

У понеділок, 30 серпня, відбувся фінальний матч міжнародного юнацького турніру Bannikov Cup.

У вирішальному поєдинку, що відбувся на НТК ім. Баннікова в Києві, зустрілися збірні України та Туреччини. Відзначимо, що на груповій стадії «жовто-сині» не зазнали жодної поразки (Вірменія – 4:0, Білорусь – 2:2, Болгарія – 1:0), а турки здобули дві перемоги та одного разу поступилися (Грузія – 2:1, Словаччина – 3:2, Узбекистан – 2:3), завдяки чому посіли перше місце у своєму квартеті.

Підопічні Олега Кузнецова почали поєдинок активно й доволі швидко відкрили рахунок. Динамівець Дмитро Кремчанін обікрав суперника у штрафному майданчику й потужним ударом із кута воротарського буквально «прошив» голкіпера – 1:0.

На жаль, розвинути успіх «жовто-синім» не вдалося, а у другому таймі гості змогли відігратися, коли ніхто із захисників не встиг накрити Киличсоя у власному штрафному майданчику, і той пробив повз воротаря.

У підсумку доля трофея вирішувалася в серії пенальті. Турки свої спроби виконали бездоганно, а у збірної України фатальним виявився удар ще одного представника «Динамо» Микити Дзеня, який парирував воротар.

Відзначимо, що у фінальному матчі участь узяли сім футболістів «Динамо». Окрім згадуваних вище Кремчаніна та Дзеня, це захисники Назар БалабаДанило БілоконьОлексій ГусєвЄгор Сизонюк, а також півзахисник Назар Янчишин. Ще двоє, воротар Дмитро Косач та нападник Максим Зоренко, провели поєдинок на лаві запасних.

Bannikov Cup-2021. Фінал

Україна — Туреччина — 1:1 (серія пенальті — 3:5)

Україна: Кравець, БалабаСизонюкД. БілоконьГусєвЯнчишин, Янович, Кремчанін, Деркач (Катрич, 64), Ющенко (Дебич, 46; Лисенко, 84), Панченко (Дзень, 46).

Туреччина: Байрам, Бюлбюл, Коюнджу, Киргил, Йонтем, Біїлгін (Челік, 46), Каяр, Озбакчиши, Аджар (Туран, 66), Арикан, Киличсой.

Голи: Кремчанін (10) — Киличсой (75).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер