Дев’ятеро динамівців – у заявці збірної України на поєдинок із Боснією і Герцеговиною

Дев’ятеро динамівців – у заявці збірної України на поєдинок із Боснією і Герцеговиною

Сьогодні національна команда України проведе вирішальний матч за право продовжити боротьбу за путівку на чемпіонат світу 2022 року.

Суперником «синьо-жовтих» у заключному матчі кваліфікаційного турніру стане збірна Боснії і Герцеговини, зустріч із якою відбудеться в Зениці на стадіоні «Біліно Поле» та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

У цьому поєдинку Олександр Петраков розраховує на всіх динамівців, які є в розпорядженні української збірної. До заявки нашої національної команди на матч проти Боснії і Герцеговини ввійшли дев’ятеро представників «Динамо»: голкіпер Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, півзахисники Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський і нападник Денис Гармаш.

Після семи зіграних турів українці набрали 9 очок і посідають третю позицію в групі D, поступаючись двома очками національній команді Фінляндії та шістьма – Франції, яка очолює нашу групу.

Аби розраховувати на друге місце в групі, яке дає право зіграти в стикових матчах відбору на ЧС-2022, збірній Україні необхідно перемогти боснійців, а окрім того – сподіватися на сприятливий результат у Гельсінкі, де Фінляндія прийматиме Францію. Місце в плей-оф відбору для нашої команди гарантуватиме (у разі перемоги «синьо-жовтих» над Боснією з будь-яким рахунком) нульова нічия або перемога Франції у паралельному матчі. У випадку перемоги наших хлопців і результативної нічиєї фінів із французами для визначення володаря другого місця будуть застосовані додаткові критерії. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер