Дев'ять динамівців у складі збірної України вирушили до Австрії

Дев'ять динамівців у складі збірної України вирушили до Австрії

Після збору в Туреччині, в рамках якого українці провели контрольний матч із дублюючим складом «Антальяспор» (16:1), 24 травня команда повернулася до Києва, а вже сьогодні взяла курс на другий підготовчий збір, до Австрії.

Працювати під керівництвом Олега Блохіна у невечликому передальпійському селищі Вальхзеє (на фото), оточеному романтичними пейзажами біля підніжжя гірського хребта Цамер Кайзер, буде 26 футболістів. Серед них дев'ятеро представників «Динамо»
воротар Максим Коваль, захисники Тарас Михалик, Євген Хачеріді, півзахисники Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, нападники Андрій Ярмоленко, Андрій Шевченко та Артем Мілевський.

До 12.00 29 травня наставник збірної України має визначитися із заявкою на Євро-2012, до якої увійдуть 20 польових гравців та три воротарі.

Очевидно, що зроблено це буде після першого контрольного матчу
28 травня суперником українців стане команда Естонії. Цей спаринг відбудеться в Куфштайні (початок о 21.00 за київським часом).

Окрім естонців, перед Євро-2012 опонентами збірної України стануть команди Австрії (1 червня, Інсбрук, початок
о 21.30) та Туреччини (5 червня, Інгольштадт (Німеччина), 21.00). Усі три товариські поєдинки «синьо-жовтих» можна буде побачити у прямій трансляції на каналі «Інтер».

Після зустрічі з турками українці повернуться на батьківщину та як мінімум до матчу зі шведами, який відбудеться 11 червня в Києві на НСК «Олімпійський» (початок
о 21.45 за київським часом), будуть дислокуватися на базі «Динамо» в Кончі-Заспі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер