Дев'ятнадцятирічний Влад Калитвинцев!

Дев'ятнадцятирічний Влад Калитвинцев!

У півзахисника «Динамо» Владислава Калитвинцева важлива дата – йому виповнилося дев’ятнадцять років! У ці роки життя здається прекрасним, перед тобою відкриваються всі двері та дуже райдужні перспективи.

Влад поки небагато досяг у футболі. Два роки тому прямо з дитячої футбольної школи був переведений до першої команди «Динамо», закріпитися в якій виявилося надзвичайно складно. Втім, у кількох матчах футболіст-початківець узяв участь, дізнавшись на «своїй шкурі», який він, професійний футбол. Можливо, зарекомендувати себе на найвищому рівні йому заважали травми, які буквально одна за одною переслідували весь цей час. На щастя, зараз усі проблеми у Влада позаду, зі здоров’ям усе гаразд, а головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін зазначив, що збирається взяти його на перший тренувальний збір до Іспанії.

У низці свят Влад напевно загадав не одне бажання. Ми же тримаємо кулаки, щоб усі вони справдилися, та якомога скоріше. Будь здоровий, щасливий, нехай удача до тебе завжди повертається обличчям.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер