Чергова перемога

Чергова перемога

Легкий успіх «Динамо». Принаймні, візуально легкий. Харків’яни нічого серйозного не створили в атаці, і періодично помилялись в обороні.

Анатолій Дем’яненко цілком логічно дав можливість відпочити низці виконавців, в основі з’явився призабутий Олександр Алієв, знову із перших хвилин грали Сергій Ребров та Руслан Ротань. Як показав хід поєдинку, тренери могли б задіяти більше молодих гравців – настільки спокійно та впевнено «біло-сині» контролювали хід зустрічі.

Головним негативним наслідком стала травма на рівному місці в Діакате. Сенегалець із кожним матчем усе більше та більше ставав важливою фігурою в оборонній побудові команди, а тут така невдача… Сподіватимемось, що Папе зможе швидко відновитись та повернутись до строю.

Матч видався не особливо багатим на яскраві події. «Біло-сині» зіграли на класі, тобто змогли вижати із того, що створили на полі. Команди довго розгойдувались, гравці часто помилялись у простих ситуаціях, і в переважній більшості випадків оборона виявлялась сильнішою від групи атаки. Як підсумок – майже без гольових моментів.

Зате перший же свій шанс, створений на 31-й хвилині, господарі реалізували. Різкий контрвипад, Майкл відмінно оцінив ситуацію і з лівого флангу зробив низовий пас у центр штрафної. Захисник не встиг перехватити передачу, а реактивний Бангура залишився з м’ячем наодинці з голкіпером харків’ян. Далі усе було справою техніки – як і в грі з «Кривбасом» Ісмаель все зробив за найвищим розрядом.

Важко було уявити, що підопічні Безсонова зможуть змінити хід зустрічі. Часто бив здалеку Гунчак, а більше в атакуючому арсеналі гостей нічого толком і не було. До кінця тайму відбулась лише одна подія, варта увага. Але б краще її не було – невдале приземлення Діакате після зіткнення з суперником, носилки, заміна та попередній діагноз «перелом ключиці».

У першій половині другого тайму дуже активно діяв Алієв, але йому не судилось взяти участь у гольовій атаці. Відмінний, зрячий, вивірений навіс Бандури холоднокровно замкнув Майкл. В активі цих хлопців по «гол+пас» і відчайдушна дуель за право стати кращим бомбардиром у команді :).

Безсонов проводить серію замін, але це вже ні на що не впливає. Харків’яни дуже слабо зіграли в атаці, а двічі пробити динамівську оборону за допомогою лише дальніх та часто непідготованих ударів – це утопія. Швидше, «Біло-сині» повинні були доводити справу до розгрому, ніж хоча б раз піддати небезпеці свої ворота.

Але Бангура, Маркович, Алієв і Ротань так і не зуміли запалити на табло «трієчку». Утім, це б стало лише десертом – основну страву у вигляді трьох пунктів до таблиці подано за розкладом.

 www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер