Діакате та Гавранчіч про перемогу у Запоріжжі

Діакате та Гавранчіч про перемогу у Запоріжжі

У матчі проти «Металурга» Анатолій Дем’яненко задіяв нову пару стоперів. Після матчу сенегалець та серб поспілкувались із пресою.


Папе Діакате:

- Сьогодні нам удалось забити тільки один гол, але головне, він став переможним, адже ми не пропустили. Я – захисник, тому для мене особливо важливо, щоб дії оборони відзначались надійністю.

- Ви вже провели деякий час у Києві. Що можете сказати про столицю?
- Київ – гарне місто, я його дуже люблю.

- Ви можете порівняти український та французький чемпіонати?
- Французький чемпіонат дуже динамічний, ігри слідують одна за одною, причому, чим далі, тим важче і важче. В Україні ж є можливість все проаналізувати, зважити.

- Якби у французькій лізі грав сьогоднішній суперник «Динамо», яке б місце він посів?
- Думаю, десь посередині турнірної таблиці.


Горан Гавранчіч: 


- Сьогодні «Динамо» вперше перемогло в новому чемпіонаті. Що відчуваєте?
- Перш за все, зняття психологічної напруженості. Звичайно, приводу для особливої радості поки що немає, адже у середу нас очікує дуже відповідальний поєдинок у Лізі чемпіонів проти «Сараєво». Намагатимемось усе вирішити в домашній зустрічі, щоб матч-відповідь не мав великого значення.

- Перед матчем із «Металургом» багато говорили про те, що гра доленосна для «Динамо». У випадку втрати очок команду могли очікувати великі переміни…
- Ми про це не думаємо. Наша справа – налаштовуватись на суперника та грати в футбол. А зміни… Якщо вони і будуть, то ми їх приймемо. А зараз нам вистачає, про що думати – ми повинні пройти Сараєво.

- Уже щось знаєте про майбутнього суперника?
- «Сараєво» - бойова команда із величезною самовіддачею, вони докладуть усіх зусиль, щоб не поступитися нам і боротимуться до кінця. Але майстрів у команді. Мені це відомо, як людині з Сербії, але повторюсь, результат ми намагатимемось забезпечити уже в першій грі. 

Світлана Полякова, спеціально для www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер