Діакате опановує нову професію

Діакате опановує нову професію

Сьогоднішній тренувальний день розпочався для динамівців у тренажерному залі. Півгодини перед ранковим тренуванням футболісти «тягали залізо», під спостереженням Вінченцо Пінколіні індивідуально працюючи над певною групою м’язів. З особливою завзятістю приступив до вправ нігерієць Аді, який перебуває в команді на перегляді. «Пінко, скажи йому, щоб трохи легше, а то тренажер зламає», – посміхнувся Юрій Сьомін, звертаючись до тренера з фізпідготовки.

Приїхавши на футбольне поле, футболісти виконали звичний комплекс вправ на техніку прийому та передачі м’яча партнеру, після чого в обмеженому просторі відпрацьовували тримання та пресинг. Традиційно поділившись на «зелених» (Алмейда, Алієв, Діакате, Нінкович) та «червоних» (Корреа, Данило, Калитвинцев, Рибалка), зіграли міні-матч на маленькі ворота. За шість хвилин, що тривала гра, переможця визначити не вдалося – бойова нічия 4:4.

Зазначимо, що індивідуально займався Факундо Бертольйо. Під керівництвом Пінколіні аргентинець виконав легку пробіжку, а також виконав кілька серій вправ на координацію. Також позначаються наслідки травми в Леандро Алмейди, який увечері тренувався окремо від загальної групи.

Завершуються тренування традиційно біговими серіями. Захисник Пап Діакате, якому в будь-якій ситуації не позичати оптимізму та гумору, встиг навіть пожартувати – ставши біля камери оператора «Динамо Київ Web TV» Євгена Головіна, сенегалець крикнув: «Пінко, я сьогодні буду журналістом, тому бігати не буду!». До речі, цього разу Вінченцо Пінколіні вирішив урізноманітити цю частину тренувального заняття, і запропонував не обмежуватися футбольним полем, а побігати доріжками біля підніжжя однієї з численних місцевих гір.

Завтра в першій половині дня до розташування «Динамо» прибувають футболісти збірних, а ввечері «біло-сині» проведуть перший контрольний матч на австрійській землі – проти віце-чемпіона Словаччини «Сениці».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер