Дієго Суарес: «В Австрії спробую не підвести»

Дієго Суарес: «В Австрії спробую не підвести»

У червні на підготовчий збір «Динамо» до Австрії Валерій Газзаев разом із досвідченими гравцями має намір узяти перспективну молодь. Чудовий шанс заявити про себе буде надано нападнику «Динамо-2» Дієго Суаресу.

- Дієго, сезон із «Динамо-2» ви проведете не до завершення - їдете до відпустки…

- Для мене велика честь пройти збір із першою командою. У четвер їду додому, до відпустки. Повернувшись, із новим настроєм візьмуся до роботи. Сподіваюся принести «Динамо» немало користі.

- Як дізналися про рішення тренера залучити до роботи на зборі до основного складу?

- Про це на зборах повідомило керівництво клубу. Президент Ігор Суркіс сказав, що хотів би бачити мене у складі першої команди. Не чекав такого перебігу подій, але сприйняв це як заохочення. Ставлюся до такого шансу дуже серйозно.

- Валерій Газзаев підпустив до основного складу Ярмоленка і Хачеріді. Братимете із них приклад?


- Звичайно, це добре, що тренер дає чудову можливість молодим футболістам прогресувати. Для мене це дуже хороший знак, я не підведу.

- Із чим пов’язуєте не найкращі результати «Динамо-2» останнім часом?

- У кожній команді бувають етапи, коли вона грає добре і погано. Зі свого боку намагаюся грати якнайкраще, приносити користь. На жаль, не завжди виходить. Сподіваюся, з часом це прийде, адже мені не виповнилося ще й 18-ти. Гадаю, вже настав момент, коли я має приносити віддачу і показувати, чому тут навчився.

- Сезон у першій лізі добігає кінця. Яким він вийшов для вас?

- Безумовно, не найвдалішим. Минулого року ми грали краще. Разом із партнерами і друзями українцями ми стараємося. Перспектива в нас є, обов’язково надолужимо прогаяне.

- Які плани на відпустку?

- У вівторок проведу ще один матч за «Динамо-2», а в четвер поїду додому, до Болівії. Хочу провести час із сім’єю, друзями. Наприкінці минулого року їздив трохи раніше через навчання. У мене випускний клас і влітку планую наздогнати прогаяне. У нас, у Болівії, на відміну від України, навчання у школі закінчується не в травні, а в листопаді. Іспити буду складати екстерном.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер