Динамівці розпочали тренування

Динамівці розпочали тренування

Добре відпочивши, 5-го січня футболісти київського „Динамо” розпочали підготовку до нового футбольного року. У чудовому гуморі гравці та тренери приїхали на заміську базу в Конча-Заспу, де їх вже очікував гостинний обслуговуючий персонал. Обмін думками та привітання перервав головний тренер Анатолій Дем”яненко – настав час загальнокомандного зібрання, а після – першого тренування.

Більше тридцяти хвилин гравці у невисокому темпі бігали навколо засніженого поля, після чого відправилися на релаксацію до басейну та сауни. На пробіжку вийшли всі гравці першої команди, окрім Сергія Федорова, Клебера та Родріго. Перші двоє трохи прихворіли і повинні приєднатися до партнерів зо дня на день, а Родріго за сімейними справами залишився в Бразилії. За словами Анатолія Дем”яненка, з ним постійно тримається зв”язок, але назвати точну дату повернення оборонця до Києва наставник поки не зміг.

Участь в першому тренуванні взяли потенційні новачки. На перегляд в „Динамо” прибули Тарас Михалик (українець, 22 роки, атакуючий півоборонець клубу „Закарпаття”) і Отар Марцвеладзе (грузин, 21 рік, нападник клубу „Віт-Джоржія”). Найймовірніше вони разом з командою вирушать на перший збір до ОАЕ.

У п”ятницю в першої команди „Динамо” за планом медобстеження та вечірнє тренування. Вдень футболісти та тренери покладуть квіти до могили Валерія Лобановського. 6-го січня Валерію Васильовичу виповнилося б 67 років...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер