Динамівці в ОАЕ

Динамівці в ОАЕ

Потренувавшись п’ять днів у прохолодному Києві (з 3-го по 7 січня), делегація київського “Динамо” вирушила на перший підготовчий збір до Об’єднаних Арабських Еміратів.

У її складі 25 футболістів, серед них двоє новачків — румун Кристіан Іримія, який уклав з клубом п’ятирічний контракт незадовго до Новорічних свят, та лучанин Олег Герасим’юк. Нагадаю, перший виступає на позиції правого оборонця, а колишній гравець “Волині” — плеймейкер. Серед нових для вболівальницького загалу прізвищ — воротар Леонід Мусин. Це вихованець клубної академії, в останньому сезоні виступав за другу і третю команди. У Києві залишилися ветерани Дмитрулін та Гусин. Радше за все, їм підшуковуватимуть нові команди.

Ось які гравці працюють під проводом Йожефа Сабо на еміратському зборі: воротарі — Шовковський, Рева, Мусин; оборонці — Гавранчич, Саблич, Федоров, Родольфо, Несмачний, Ель Каддурі, Іримія, Гіоане; півоборонці — Леко, Пеєв, Гусєв, Юссуф, Чеснаускис, Белькевич, Діого Ринкон, Чернат, Нінкович, Герасим’юк; нападники — Клебер, Верпаковськис, Шацьких та Милевський.

У ОАЕ динамівці розквартирувалися у комфортабельному готелі “Інтерконтиненталь”, майже у самому центрі столиці Абу-Дабі. Тренуються на базі місцевого клубу “Джазіра”, що в десяти хвилинах від готелю. На сусідньому з українцями полі тренування проводить третій призер чемпіонату Росії “Крилья Совєтов”.
Уже досягнуто домовленості про проведення товариського поєдинку з самарським клубом. Радше за все, він відбудеться 17 січня. Ще один спаринг динамівці проведуть 21-го числа, суперник має визначитися найближчими днями. Одразу після матчу команда повернеться до Києва.

У середині січня на Аравійському півострові встановилася чудова погода, середня температура — трохи більше двадцяти градусів. Після виснажливих тренувань динамівці залюбки пірнають у теплі води Персидської затоки, релаксацію можна провести і в басейні. Мовний бар’єр вирішується за допомогою… Бадра Ель Каддурі. Марокканець з арабською почувається в Еміратах наче вдома, залюбки допомагає і партнерам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер