Динамівці допомогли збірній Україні перемогти Північну Македонію

Динамівці допомогли збірній Україні перемогти Північну Македонію

У п’ятницю, 16 червня, національна збірна України провела другий матч у рамках відбору на Євро-2024. «Жовто-сині» в першому офіційному поєдинку під керівництвом Сергія Реброва зіграли у Скоп’є проти команди Північної Македонії.

У стартовому складі нашої збірної вийшов один динамівець – звичне місце на правому фланзі захисту посів Олександр Тимчик. Варто сказати, що перший тайм «жовто-сині» провалили. Господарі відкрили рахунок на 31-й хвилині, коли арбітр після перегляду VAR призначив пенальті, реалізований Барді, а згодом Ельмас подвоїв перевагу голом-красенем.

Але у другому таймі, протягом якого на полі з’явилися ще двоє представників «Динамо» (нападник Владислав Ванат вийшов на 46-й хвилині, півзахисник Сергій Сидорчук на 90-й) «жовто-синім» вдалося перевернути все догори ногами. Завдяки Забарному, який точно пробив головою після подачі з кутового, та влучному пострілу Коноплі підопічні Сергія Реброва зрівняли рахунок.

Македонці зробили «подарунок» нашій команді, коли Мусліу отримав повторне попередження та залишив своїх партнерів у меншості. Маючи чисельну перевагу, «жовто-сині» забили переможний гол – Циганков вискочив на оперативний простір та замкнув головою подачу до штрафного майданчика. Таким чином, вихованці нашого клубу забили два з трьох голів національної збірної України у цьому матчі.

Тож, 3:2 – Україна здобуває першу перемогу в рамках відбірного турніру до Євро-2024. Свій наступний поєдинок «жовто-сині» проведуть у словацькій Трнаві 19 червня проти Мальти.

Відбір на Євро-2024

Північна Македонія – Україна – 2:3

Україна: Трубін — Тимчик (Конопля, 46), Забарний, Матвієнко, Миколенко — Ярмоленко (Малиновський, 66), Степаненко, Судаков, Мудрик (Сидорчук, 90) — Циганков (Зубков, 90+3) — Довбик (Ванат, 46).

Голи: Барді (31), Ельмас (39) — Забарний (62), Конопля (67), Циганков (83).

Вилучений: Мусліу (73, повторне попередження).

Фото Ekipa.mk

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер