Динамівці допомогли збірній України U17 перемогти «Колос» U19 у контрольному матчі

Динамівці допомогли збірній України U17 перемогти «Колос» U19 у контрольному матчі

Юнацька збірна України продовжує підготовку до матчів кваліфікації чемпіонату Європи-2023, який пройде в Угорщині. Після контрольного матчу з "Олександрією" збірники зустрілися з командою ковалівського "Колоса" U19, яким завершили збір.

Цього разу в першому таймі за збірну України U17 зіграли представники академії "Динамо" - захисники Максим Коробов, Владислав Захарченко, Денис Дикий, півзахисники Давид Білий і нападник Віталій Лобко, які виступають на правах оренди за луганську "Зорю". А після перерви Юрій Мороз повністю змінив склад: зокрема, місце у воротах зайняв В'ячеслав Суркіс, також на полі з'явилися Кирило Осипенко, Данило Іщенко, Кирило Пашко та Владислав Калин.

Команди видали ударний старт: вже до 11-ї хвилини м'яч по разу побував у сітці обох воріт. Спочатку Віталій Лобко, виборовши ігровий снаряд на правому фланзі, віддав передачу на Хана, який залишив круглого для Максима Коваля - і той вивів "синьо-жовтих" уперед.

"Колос" дуже швидко відповів голом у виконанні Романа Кузика після навісу з правого флангу. У подальшому ковалівці розвинули свою ініціативу та регулярно обстрілювали ворота Бакуса, однак успіху не досягли.

Натомість забити гол-красень вдалося вихованцеві "Динамо" Кирилу Осипенку, який наважився на удар із-за меж штрафного та вразив дальню "дев'ятку" - 2:1. 

Після паузи в грі через повітряну тривогу в Києві збірники отримали шанс збільшити рахунок, коли суперник зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Із ударом Калина впорався воротар "Колоса", однак вже за кілька хвилин Владислав реабілітувався, у дотик замкнувши передачу з правого флангу штрафного.

3:1 - перемога збірної України U17 в заключному спарингу збору.

Контрольний матч

Збірна України U17 - "Колос" (Ковалівка) U19 - 3:1 (1:1)

26.09.2022. Київ, НТК ім. В.Баннікова

Збірна України U17 (перший тайм): Бакус, Руденко, Коробов, Захарченко, Дикий, Білий, Сметана, Хан, Коваль, Лобко, Кайдалов (Шайда, 35).

Збірна України U17 (другий тайм): Суркіс, Кожушко (Безручук, 51), Гаража, Дігтярь, Вернаттус, Осипенко, Іщенко, Цуканов (Красніков, 73), Пашко, Калин, Шолупець (Л.Кузик, 73).

"Колос" U19 (стартовий склад): Друі, Поправка, Шершень, Канаєв, Корнійчук, Криворучко, Денисенко, Іродовський, Р.Кузик, Данилюк, Тутєров.

Голи: Коваль (7), Осипенко (54), Калин (82) - Р.Кузик (11).

Вилучені: Кожушко (50, червона картка) - Канаєв (56, друге попередження).

На 79-й хвилині Владислав Калин не реалізував пенальті (воротар).

Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер