Динамівці допомогли збірній України U21 перемогти Хорватію на Євро-2023

Динамівці допомогли збірній України U21 перемогти Хорватію на Євро-2023

У середу, 21 червня, у Румунії та Грузії розпочався фінальний турнір Євро-2023 (U21), в якому бере участь і молодіжна збірна України. «Синьо-жовті» у рамках 1-го туру зустрілися з однолітками з Хорватії.

Матч пройшов на стадіоні «Рапід-Гулешті» у Бухаресті, де напередодні наша молодіжка провела передматчеве тренування. Зазначимо, що усі три поєдинки групового етапу українці зіграють у столиці Румунії.

Наша команда впевнено перемогла з рахунком 2:0, забивши по голу у кожному з таймів. До перерви ударом у дальній кут воріт з передачі Бондаренка відзначився Кащук, а на початку другої половини зустрічі – ударом головою після навісу Кащука Сікан. Найближчим до того, аби скоротити відставання у рахунку у складі суперника був Стойкович, який із вигідної позиції влучив у поперечину.

У грі взяли участь двоє представників «Динамо». Захисник Костянтин Вівчаренко та півзахисник Володимир Бражко (виступав на правах оренди за «Зорю») вийшли у стартовому складі, причому другий був замінений на 83-й хвилині. А ще троє представників нашого клубу - воротар Руслан Нещерет, захисник Олександр Сирота та нападник Владислав Ванат залишилися у запасі.

Нагадаємо, що наступний поєдинок у фінальному турнірі Євро-2023 (U21) збірна України проведе у суботу, 24 червня проти команди Румунії. Він пройде на стадіоні «Стяуа» та розпочнеться о 19.00.

Додамо, що з кожної групи до чвертьфіналу виходять по два найкращі колективи. За рівної кількості очок передусім братимуть до уваги показники в особистих зустрічах. Три найкращі команди Євро-2023 (окрім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.

Євро-2023, 1-й тур

Україна U21 - Хорватія U21 – 2:0 (1:0)

Україна: Трубін, Вівчаренко, Батагов, Таловєров, Сич, Бражко (Желізко, 83), Криськів (Очеретько, 71), Бондаренко, Брагару (Назаренко, 62), Кащук (В’юнник, 71), Сікан (Судаков, 83).

Голи: Кащук (18), Сікан (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер